Ο Kygo κυκλοφόρησε το πρώτο single από το καινούργιο Album του

Μετά το ‘Forever Yours’ που δημιούργησε ο Kygo για να τιμήσει τον Avicii, συνεχίζει με μία νέα κυκλοφορία σε συνεργασία με την Zara Larsson και τον Tyga με τίτλο ‘Like It Is’.


Το ‘Like It Is’ είναι dance pop κομμάτι με signature ήχους του Kygo, όπως οι bright μελωδίες και τα reversed backing φωνητικά, ενώ το ολοκληρώνουν τα φωνητικά της Zara Larsson με το rap verse του Tyga. Το συγκεκριμένο κομμάτι γράφτηκε από τους Dua Lipa, Nick Hodgson και Gerard O’Connell το 2014 με τον τίτλο ‘Telling It Like It Is’ και προοριζόταν για το debut album της. Το demo του ‘Telling It Like It Is’ διέρρευσε το 2019 και έτσι ο Kygo μαζί με τον Petey Martin αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια νέα έκδοση, βάζοντας το tropical touch του Kygo και αντικατέστησαν τα φωνητικά της Dua Lipa με τη εκείνα της Zara Larsson.


O ήχος του Kygo έχει εξελιχθεί από τα πρώτα χρόνια μετά το breathrough του μέχρι τα πιο πρόσφατα, αφήνοντας το tropical ύφος και διατηρώντας τις μελωδίες που δίνουν ενέργεια στη μουσική του.Το ‘Like It Is’ αποτελεί το πρώτο single του Kygo για το επερχόμενο 3o album του, που ανακοίνωσε σε ανάρτηση του στο Instagram ότι θα κυκλοφορήσει, με τίτλο ‘Golden Hour’. Με την κυκλοφορία του album να προγραμματίζεται για τις 23 Μαρτίου 2020, o Kygo θα κυκλοφορήσει σύντομα και δεύτερο single, μια συνεργασία με τη Sasha Sloan. Για την Zara Larsson αποτελεί η πρώτη της μουσική δουλειά για τη νέα χρονιά μετά τo single της ‘All The Time’.

Το ‘Like It’ του Kygo μαζί με Zara Larsson και Tyga κυκλοφορεί από την Kygo AS και μπορείτε να παρακολουθήσετε το music video παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...