Ακούστε το νέο Melodic Techno EP του Kölsch

Η Kompakt ξεκινάει την δεκαετία πολύ δυναμικά με την πρώτη της κυκλοφορία, ‘Shoulders Of Giants / Glypto’ για φέτος από τον Kölsch. O Δανός με το χαρακτηριστικό του καπέλο επιστρέφει στην αγαπημένη του δισκογραφική μετά από δύο χρόνια και το ‘Speicher 106’.

Ο Kölsch είναι ο ιδιοκτήτης της IPSO, sublabel της Kompakt, στην οποία έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα όπως ο Sasha και ο Tiga. Το EP ξεκινάει με το ‘Shoulder Of Giants’ το οποίο κινείται στο στυλ που μας έχει συνηθίσει τελευταία ο Kölsch. Το κομμάτι ξετυλίγεται με μια ιδιαίτερα νοσταλγική μελωδία που προκαλεί βαθιά συναισθήματα, συνοδευόμενη από ορχηστρικά στοιχεία και κυρίως από το βιολί που του δίνει μια πιο ανατολίτικη χροιά.

Στην συνέχεια, ακολουθεί το ‘Glypto’, το οποίο παρουσιάζει μια διαφορετική ιστορία από το ‘Shoulder Of Giants’. Έντονα percussions, φωνητικά σε πλαίσια χορωδίας, ιδιαίτερα εφέ και ήχοι δίνουν περισσότερη ένταση δημιουργώντας μια δυναμική ατμόσφαιρα. Ωστόσο, και σε αυτό το κομμάτι κάνουν την εμφάνιση τους ορχηστρικά στοιχεία που προσδίδουν μια μεγαλειότητα στο σύνολο του κομματιού.

Ο Kölsch προβάλλει μέσα από τις κυκλοφορίες του έναν τελείως διαφορετικό ήχο της σύγχρονης melodic techno. Όπως δηλώνει ο ίδιος, η techno είναι το μέλλον για την προώθηση των ορίων. Τα ‘Shoulders Of Giants / Glypto’ κυκλοφορούν από την Kompakt Records και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...