Οι Tale Of Us υποδέχονται τους Kas:st στην Afterlife

Μετά από σχεδόν δύο μήνες και το πέρασμα τους από την Αθήνα, το Γαλλικό duo κάνει το ντεμπούτο του στην Afterlife με το ‘Hold Me To The Light’.

Η μουσική των Kas:st κυριαρχείται από υπνωτικούς ρυθμούς που προκαλούν σκοτεινά και έντονα συναισθήματα. Σκοπός τους είναι να παρουσιάσουν την βαθιά και μελωδική πλευρά της techno. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα είχαν στραφεί και σε πιο σκληρά μονοπάτια. Παρ’ όλα αυτά, σε αυτή τους την δουλειά, μας παρουσιάζουν μια πιο χαλαρή πτυχή τους.

Το original κομμάτι έχει ως βάση πολύπλοκες μελωδίες, παθιασμένα φωνητικά, διάσπαρτους ήχους πιάνου και γενικότερα ένα ατμοσφαιρικό πνεύμα, που αποτελεί σταθερό χαρακτηριστικό τους. Από μια τέτοια κυκλοφορία δεν θα μπορούσε να λείψει, βέβαια, και η πινελιά των “αφεντικών” της Afterlife. Οι Tale Of Us, προσθέτουν το δικό τους ιδιαίτερο στυλ με μια πιο εμπορική εκδοχή του τραγουδιού, χωρίς ωστόσο αυτό να χάσει τον βασικό του χαρακτήρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για kas:st six dogs"

Ακολουθεί το ‘The Hymn Of Fallen Dreams’ με μια ορχηστρική εισαγωγή που εξελίσσεται σε ένα μελωδικό techno κομμάτι που στηρίζεται πάνω σε μια συνεχόμενη πιάνο μελωδία. Το ‘Hold Me To The Light’ EP κλείνει με το ‘Be Yourself’ που αντιπροσωπεύει σε μεγαλύτερο βαθμό τον ήχο των Kas:st με μελωδική, βαθιά σκοτεινή και υπνωτική ατμόσφαιρα αλλά και ένα groove bassline που συνοδεύονται από στίχους με νόημα. Θα πρέπει να τονιστεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που το γαλλικό δίδυμο ξεφεύγει από την πιο underground techno σκηνή και προβάλλει την μουσική του μέσα από μια τόσο μεγάλη δισκογραφική εταιρεία.

Το ‘Hold Me To The Light’ κυκλοφορεί από την Afterlife Records και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday.greece

Comments

You may also like...