Ο John Summit κυκλοφόρησε το καλύτερο του κομμάτι για το 2021

Εάν είσαι fan του John Summit και έχεις παρακολουθήσει τα τελευταία τους sets σίγουρα το νέο του κομμάτι είναι αυτό που περίμενες. Το ‘Human’, το κρυφό του secret weapon στα sets του μόλις κυκλοφόρησε από την FFRR.

O Αμερικανός ανερχόμενος house DJ / Producer John Summit έγινε ευρέως γνωστός από το summer hit του 2020, ‘Deep End’ που βγήκε από την Defected. Βρέθηκε για αρκετούς μήνες στην νούμερο 1# θέση στο beatport και ο Pete Tong το έπαιζε συνέχεια στο BBC Radio 1.  Από εκεί και έπειτα έδειξε πως μόνο τυχαίο δεν ήταν το hit του. Κάθε του release είναι σε πολύ καλό επίπεδο και πλέον έχει φτάσει να θεωρείτε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της house. Αυτό είναι το δέκατο του release για το 2021 και δεν γνωρίζουμε αν είναι το τελευταίο του για αυτή την χρονιά ή ετοιμάζει κάτι ακόμη για να κλείσει το έτος.

Το ‘Human’ είναι ένα house track με στοιχεία progressive house. Δεν είναι ένα house banger αλλά ένα μελωδικό με πολύ ωραία feelings και vibe. Είναι από αυτά τα early mornings κομμάτια που θέλεις να ακούσεις στο club. Τα vocals από Echoes ταιριάζουν πολύ με το κομμάτι που δίνει μία άλλη έκταση στο track και το απογειώνει.

Μπορείτε να ακούσετε το ‘Human’ ft Echoes από τον John Summit που κυκλοφόρησε από την FFRR παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

www.tiktok.com/@dancetodaygr

Comments

You may also like...