Το νέο EP του John Angel στην κορυφή του Afro House Top Releases

Σταθερά στην DRK Records συνεχίζει ο Έλληνας παραγωγός John Angel με την πρώτη του EP κυκλοφορία για φέτος που ονομάζεται ‘Dead Deflection – Inception – The Hunt’.


Μετά την κυκλοφορία του ‘Become – No Time EP’, ο John Angel παρουσιάζει αυτή τη φορά ένα 3-track Afro House EP με πλούσιους tribal ήχους, κρουστά και ατμοσφαιρικά vocals. Το πρώτο κομμάτι του EP, το ‘Dead Deflection’ αποτελεί ένα καθαρό afro house weapon με dark ατμόσφαιρα που πλαισιώνεται από tribal vocals, shakers και rainsticks ήχους. Στη συνέχεια ακούμε το ‘Inception’, παρόμοιο ύφος με το προηγούμενο αλλά με περισσότερα κρουστά, πιο clubby bassline τα οποία συνδυάζονται με trippy padlines. Το EP “κλείνει” με το ‘The Hunt’, όπου συμμετέχει στα φωνητικά η Charikleia Mari Amersa και τα δυνατά σημεία του είναι το deep bassline και η lead synth μελωδία.


Με afro αέρα κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του Afro House Top Ten Releases chart αυτή τη φορά, όπως είχε καταφέρει και με το προηγούμενο EP στο αντίστοιχο Tech House chart. Το ‘Dead Deflection – Inception – The Hunt EP’ του John Angel κυκλοφορεί από την DRK Records και μπορείτε να το ακούσετε ολόκληρο παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

beatport:https://bit.ly/3uyxLvH

Comments

You may also like...