Η Charlotte de Witte αναμιγνύει techno με trance με το τελευταίο Remix της

H Charlotte de Witte μας παρουσιάζει τις δύο δικές της εκδοχές για το classic trance κομμάτι ‘Hold That Sucker Down’.

Jerome Isma-ae - Hold That Sucker Down (Charlotte de Witte Trance ...

Το ‘Hold That Sucker Down’ πρωτοκυκλοφόρησε  το μακρινό 1994 από τους The O.T. Quartet και σήμερα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά κομμάτια της trance. Το 2009 ο Γερμανός, Jerome Isma-ae, έβγαλε την δικιά του εκδοχή πάνω στο κομμάτι, προσαρμόζοντάς το στον πιο σύγχρονο progressive trance ήχο και επικεντρώνοντας περισσότερο στα φωνητικά του τραγουδιού.

Σήμερα, η Charlotte de Witte κυκλοφορεί την techno εκδοχή του ‘Hold That Sucker Down’ μέσα από τα δύο remix της. Το Trance Remix της κρατάει την μεγαλειώδη και νοσταλγική μελωδία του breakdown από το original και σε συνδυασμό με την acid, το προσαρμόζει στον δικό της στυλ, όπως αυτή ξέρει να το κάνει καλύτερα. Από την άλλη, το Rave Remix μας θυμίζει τον πιο παλιό ήχο της Charlotte που κινούνταν στα πιο minimal μονοπάτια της techno με πιο βαριά kicks. Ωστόσο, και αυτό περιέχει acid ήχους, αλλά σε πιο υποτονικό επίπεδο που συνδυάζονται με ένα groovy beat.

Charlotte de Witte Bridges The Gap Between Techno And Trance With ...

Η Charlotte de Witte μας δείχνει ότι διαθέτει το ταλέντο να αναμίξει διαφορετικά είδη ηλεκτρονικής μουσικής και να χτίσει μια θερμή σύνδεση ανάμεσα τους. Η ίδια δήλωσε ότι νιώθει μεγάλη τιμή που της δόθηκε η ευκαιρία να βάλει την δικιά της πινελιά σε ένα classic κομμάτι. Ήδη τα δύο remixes συμπεριλαμβάνονται σε πολλά sets κορυφαίων ονομάτων, ένας από τους οποίους είναι και ο Armin van Buuren ο οποίος έπαιξε το Trance Remix της Charlotte στο ‘A State Of Trance 950’ στην Ουτρέχτη. Τα remixies της Charlotte de Witte στο ‘Hold That Sucker Down’ του Jerome Isma-ae κυκλοφορούν από την Armada Music και μπορείτε να τα ακούσετε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...