Οι Jenia X Mr.Styles μας επιβεβαιώνουν πως κάθε καλοκαίρι έχει και από μία ιστορία με το τελευταίο τους τραγούδι!

Το Κυπριακό δίδυμο επιστρέφει και κάνει το ντεμπούτο του στην Σουηδική δισκογραφική Buce Records των Dimitri Vangelis & Wyman με το νέο τους τραγούδι ”Stories”. Με λίγη επεξεργασία από τους Σουηδούς το ”Stories” που περιμέναμε από το τελευταίο  Amsterdam Dance Event  από όπου και το παρουσίασαν για πρώτη φορα  είναι πλέον διαθέσιμο για αγορά!

Οι Residents του Guaba Club της Κύπρου που στην τελευταία ψηφοφορία για το DJ Mag top 100 Clubs για το 2016-17 βγήκε στην θέση 19 του κόσμου συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία μετά από κυκλοφορίες στην S-ZE και την Sosumi.Το ”Stories” ήδη το έχουν υποστηρίξει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου όπως Steve Angello,Kryder,Tom Staar και Eddie Thoneick.

Jenia X Mr.Styles at Guaba Club

Το ”Stories” ανήκει στην κατηγορία των Enthic τραγουδιών με αρκετά drums και ένα πολύ δυνατό μπάσο!Μπορείτε να διαβάσετε την συνέντευξη που μας είχαν παραχωρήσει οι Jenia X Mr.Styles πριν λίγους μήνες και να ακούσετε το νέο τους Summer Club Hit γιατί πρόκειται να παιχτεί πολύ αυτό το καλοκαίρι.Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα.

Comments

You may also like...