Ακούστε το show του Jack Bacκ στο BBC Radio1

O Jack Back ή αλλιώς David Guetta έκατσε για λίγο την θέση του Danny Howard και πραγματοποίησε το πρώτο του ραδιοφωνικό show στο BBC Radio 1.

Ο David Guetta πριν από λίγους μήνες δημιούργησε το underground project του με την επωνυμία Jack Back. Όπως ο ίδιος λέει και στο BBC Radio 1, οι CamelPhat και οι Solardo ήταν αυτοί που τον έκαναν να επιστρέψει στην House. O Γάλλος ξεκίνησε την καριέρα του στις αρχές του 2000 ως ένας House DJ. Στην πορεία του άλλαξε και έγινε πιο pop mainstream.

To show του Jack Back στο BBC Radio 1 είναι ένα πάρα πολύ καλό underground house set και περιλαμβάνει πολλά exclusives tracks τόσο από τον ίδιο αλλά και από άλλους καλλιτέχνες. Θα ακούσετε μουσική από Mark Knight, CamelPhat, Solardo, Rebuke, Sonny Fodera, Jamie Jones, Darrio D’attis και πολλών ακόμη.

Ο Jack Back έπαιξε 3 νέα τραγούδια. Το πρώτο είναι το ”I Got A Feeling” , το δεύτερο είναι το Remix του στο ”Work This Pussy” και το τρίτο είναι το ”Put Your Phone Down”. Υπάρχουν ακόμη δύο original IDs στο show του που είναι πολύ πιθανόν να είναι και αυτά δικά του.

Ακούστε το show του Jack Back στο BBC Radio 1 και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...