Ο David Guetta γίνεται Jack Back με το νέο του track

Ο David Guetta επιστρέφει ως Jack Back για το νέο του κομμάτι ‘Alive’ που είναι σε συνεργασία με τους Fancy Inc. & Roland Clark.

O Jack Back για όσους δεν γνωρίζουν είναι το underground house alias του David Guetta και το δημιούργησε το 2018. Έχει κυκλοφορήσει κομμάτια σε Defected, DFTD, Toolroom και σε άλλα πολύ μεγάλα label. Ο ίδιος ο David Guetta είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη του πως ο Jack Back δημιουργήθηκε από τους CamelPhat. Ο Γάλλος Superstar συνήθιζε να πηγαίνει στα shows του στο Hi Ibiza και ερωτεύτηκε ξανά την House μουσική και το club feeling. Αυτό ήταν η αφορμή να δημιουργήσει τον Jack Back.

To νέο του track είναι σε συνεργασία με τους Fancy Inc. & Roland Clark που τους είδαμε μαζί με τον Vintage Culture στο ‘Free’ που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι από το label του FISHER, Catch & Release φτάνοντας στην νούμερο 1# θέση του beatport. Αυτή την φορά ενώνονται με τον David Guetta ως Jack Back για το ‘Alive’. Ένα dirty house euphoric track. Δυνατό μπάσο και γεμάτα ενέργεια drops. Tα vocals του μοναδικού Roland Clark ‘κουμπώνουν’ αρμονικά στο κομμάτι για να συνθέσουν ένα πολύ καλό club record.

Μπορείτε να ακούσετε το ‘Alive’ των Jack Back x Fancy Inc. x Roland Clark που κυκλοφόρησε από το sub-label της Spinnin Records, Sink or Swim παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...