Ακούστε το bass-rework του Chris Lorenzo στο ‘In Da Ghetto’ των J Balvin & Skrillex

O Chris Lorenzo κυκλοφόρησε το νέο του Rmx για το τεράστιο hit της φετινής χρονιάς το ‘In Da Ghetto’ των J Balvin & Skrillex.

O Βρετανός Chris Lorenzo βρίσκεται στην καλύτερη του στιγμή μουσικά και δικαίως αποτελεί ένα από τα πιο Hot ανερχόμενα ονόματα. Το πρόσφατο του κομμάτι ‘California Dreamin’ έχει λάβει πολύ μεγάλη απήχηση και όλο και περισσότεροι artists το παίζουν στα sets τους. Το 2021 ήταν ένα εξαιρετικό έτος για τον ίδιο, τόσο ως Chris όσο και με το Anti Up Project μαζί με τον Chris Lake. Τώρα κλείνει την χρονιά με αυτό το δυνατό rework.

Το original mix έγινε ένα mega hit που παίζεται παντού. Είναι ένα από τα πιο viral TikTok κομμάτια και μετράει 226 εκατομμύρια streams στο Spotify. Η επιστροφή του Skrillex δεν θα μπορούσε να είναι με κάτι λιγότερο. Το rework του Chris Lorenzo είναι ένα bass-tech house remix. Κράτησε το original sample και τα vocals προσθέτοντας το δικό του bassline. Δυνατά buildups που οδηγούν σε αρκετά ανεβαστικά drops.

Μπορείτε να ακούσετε το Rmx του Chris Lorenzo στο ‘In Da Ghetto’ των J Balvin & Skrillex παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι στο dancetoday.gr για περισσότερα μουσικά νέα. Ακολουθήστε μας στα social μας για περισσότερο περιεχόμενο.

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

www.tiktok.com/@dancetodaygr

Comments

You may also like...