Ιsland και La Luz συνεργάζονται για καλό σκοπό με το virtual party Lockdown Sessions

Ακόμα και σε μια δύσκολη κατάσταση όπως αυτή που διανύουμε που όπως σχεδόν όλα έτσι και η μουσική σκηνή πλήττεται άμεσα, η ομάδα των επιτυχημένων dance events, La Luz μαζί με το club Island διοργανώνουν ένα φιλανθρωπικό virtual party για την ενίσχυση της δράσης ‘ΣτηρίΖΩ’ του Συλλόγου Άρτεμις.

Το La Luz Lockdown Sessions θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής 26 Απριλίου στις 18:00 και θα προβληθεί ζωντανά μέσα από όλα τα social media των La Luz και Island. Το virtual party θα διαρκέσει 4,5 ώρες και για κάθε viewer που θα παρακολουθήσει το livestream, η ομάδα του La Luz θα προσφέρει 1€ στη δράση ‘ΣτηρίΖΩ’ όπου με τη σειρά της βοηθάει γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και νοσοκομεία παρέχοντας τους ιατροφαρμακευτικά προιόντα. Το δυνατό DJ lineup του Lockdown Sessions αποτελείται από γνωστά ονόματα του Αθηναικού clubbing και όχι μόνο, που έχουμε απολαύσει στα parties του La Luz.

Η λίστα ξεκινάει με τον resident του Dybbuk, Agent Greg, όπου τον τελευταίο καιρό έχει παρουσιάσει αρκετές φορές dj sets του μέσω livestream. Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας house σκηνής, με κυκλοφορίες σε Minisry Of Sound, HotL, Subminimal, Kryteria, Cube Recordings κ.α. με την πιο πρόσφατη να είναι στην Toolroom Records, ο Agent Greg θα παρουσιάσει ένα πλούσιο groovy house και tech set.

Στην συνέχεια έχουμε τους Bando και Korrila, όπου θα εμφανιστούν ως duo για ένα b2b set όπως έχουν ξανακάνει στο παρελθόν αλλά και σε πρόσφατο livestream τους. Με residencies και για τους δυο σε Pazuzu, La Luz parties και σε άλλα μεγάλα dance events. O Bando μας απασχόλησε πρόσφατα με την τελευταία του hit συνεργασία με τους The Cube Guys.

Οι Mangata που αποτελείται από τους Τάσο Φιλίππου και Θάνο Μακρή θα συμμετέχουν στο Lineup του Lockdown Sessions. Mε εμφανίσεις σε events του SALT, Salon de Bricolage, Black Hole κ.α. οι Mangata θα παρουσιάσουν ένα techno και melodic house dj set. Το Lineup ολοκληρώνεται με τον Nick Jojo resident dj του Dybbuk, Zurbaran Athens και τον Non Grata resident του Island.

Την Κυριακή 26 Απριλίου, στις 18:00 Island & La Luz Lockdown Sessions για καλό σκοπό. Μία προβολή , 1€ δωρεά στην δράση ‘ΣτηρίΖΩ’. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα ! 

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

https://www.facebook.com/laluzathens/videos/526120071411450/

Comments

You may also like...