Ίος σημαίνει FarΟut !

Κάθε χρόνο όλοι στην Ελλάδα περιμένουμε ένα πράγμα και αυτό που μόνο μας έχει μείνει. Το καλοκαίρι μας! Για να ταξιδέψουμε σε όλα τα όμορφα μέρη της χώρας μας. Στα μαγευτικά νησιά με τις πανέμορφες ακρογιαλιές και να απολαύσουμε την θάλασσα και τον ήλιο. Σε όλα αυτά όμως υπάρχει και κάτι άλλο που κάνει αυτή την ξεχωριστή εποχή πιο ιδιαίτερη και περισσότερο για όλους αυτούς που ταξιδεύουν ή ζουν σε αυτό το μικρό νησάκι των Κυκλάδων που λέγεται Ίος.

Τα τελευταία χρόνια το νησί του Αιγαίου έχει μετατραπεί σε έναν από τους καλύτερους και πιο hot καλοκαιρινούς προορισμούς παγκοσμίως. Τόσο για τις ομορφιές του νησιού αλλά και για την διασκέδαση που προσφέρει. Η Ίος είναι μία μίξη Μυκόνου και Ιbiza κάτι που την καθιστά μοναδική στον κόσμο αφού όσοι την επισκέπτονται λένε πως είναι σαν τον παράδεισο.Σε ένα μεγάλο βαθμό για την εξέλιξη και την ανάδειξη του νησιού παγκόσμια έχει συμβάλει τα μέγιστα ένα μέρος.Το FarOut,γιατί Ίος σημαίνει FarOut.

To FarOut είναι ένας συνδυασμός χαράς, διασκέδασης αλλά και χαλάρωσης αφού δεν διαθέτει μόνο το Beach Club αλλά και FarOut Hotel & Spa, Luxury Villas, εστιατόρια,tattoo shop,δική του παραλία,θαλάσσια sports.Για αυτό τον λόγο έχει εξελιχθεί σε ένα τεράστιο Brand που διαφημίζει την Ελλάδα και την Ίο σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.Το FarOut ανακοίνωσε το Line UP του καλοκαιριού για το 2017. Τhird Party,Sunnery James & Ryan Marciano,Nervo,Dimitri Vangelis & Wyman,Marlo,Tigerly,Will Sparks είναι μερικά από τα ονόματα που θα παρελάσουν στο Booth του FarOut καθώς και αρκετοί από τους καλύτερους Έλληνες dance DJs. Δείτε παρακάτω ολόκληρο το Line Up με περισσότερα ονόματα να ανακοινώνονται στο μέλλον.Μπορείτε να βρείτε παραπάνω πληροφορίες στο site του FarOut και να το ακολουθήσετε στα social media.Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα.

Site:http://faroutclub.com/

Facebook:https://www.facebook.com/FarOutBeachClub

Instagram:https://www.instagram.com/FarOutBeachClub/

Snapchat:https://www.snapchat.com/add/FarOutBeachClub

Comments

You may also like...