Μήπως ο Sebastian Ingrosso ανακοίνωσε το επόμενο μέρος που θα εμφανιστούν οι Swedish House Mafia ;

Το 2018 αδιαμφισβήτητα αποδεικνύεται πως θα είναι η χρονιά των Swedish House Mafia. Μετά την εμφάνιση και την επανένωση ύστερα από 5 χρόνια στο Ultra Music Festival οι fans περίμεναν να δουν ποια θα είναι η συνέχεια. Μάλλον ο Sebastian Ingrosso έδωσε την απάντηση.

Τα στοιχεία που είχαμε μέχρι χθές ήταν η φράση του Axwell στο τέλος του set πως αυτή την φορά θα είναι οι Swedish House Mafia για πάντα. Επίσης το γνωστό 1001 επιβεβαίωσε πως στο Ultra Music Festival έπαιξαν 2 καινούργια ID. Στην αρχή αρκετοί δεν το πίστεψαν και θεώρησαν πως ίσως είναι τραγούδια του Steve Angello  και θα είναι στο επόμενο του Album το ”HUMAN”. Τελικά το album κυκλοφόρησε και δεν περιείχε κανένα από τα δύο tracks που ακούσαμε με αποτέλεσμα πολλοί πλέον να νομίζουν πως μία νέα εποχή ξεκινάει για τους Axwell, Steve Angello και Sebastian Ingrosso. Ακόμη ο λογαριασμός του στο instagram καθάρισε από όλες τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει και πλέον δεν εμφανίζει κάτι.

Αυτό φαίνεται πως επιβεβαίωσε και ο Sebastian Ingrosso χθες μέσω ενός instagram story. Με μία φωτογραφία να δείχνει τους Swedish House Mafia όπως και τους Axwell /\ Ingrosso αλλά και τους Vargas & Lagola , Oskar Linnros, Seinabo Sey για ένα ξεχωριστό event στην Σουηδία. Το περίεργο είναι πως το μέρος που γράφει η φωτογραφία δεν είναι κάποιο venue η ένα Festival. Επίσης η εταιρεία που αναγράφεται στην φωτογραφία δεν υπάρχει κάπου και γενικά όλο το Line Up δεν υπάρχει πουθενά στο διαδίκτυο. Για άλλη μία φορά ότι και αν συμβεί στο τέλος οι Swedish House Mafia βρίσκονται και πάλι στο επίκεντρο με πολλά ερωτηματικά για το μέλλον.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία και μείνετε συντονισμένοι για περισσοτερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr

 

Comments

You may also like...