Το νέο Remix των Adriatique είναι αυτό που χρειάζεται να ακούσεις σήμερα

Λίγο πριν την κυκλοφορία του καινούργιου άλμπουμ ’Colure’ από τους Howling, οι Adriatique παρουσιάζουν το Remix τους για το ‘Need You Now’.

RY X, Frank Wiedemann Announce New Howling Album 'Colure ...

Οι Howling, αποτελούνται από το ένα μέλος των Amê, Frank Wiedemann και τον τραγουδιστή των The Acid, RY X. Το πρώτο τους άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2015 και ήταν ένας πολύ πετυχημένος συνδυασμός ηλεκτρονικής και alternative μουσικής. Οι Πολωνοί, Adriatique ήταν οι κατάλληλοι παραγωγή για να πειραματιστούν πάνω στο ξεχωριστό ύφος της μουσικής των Howling και να προσθέσουν το μοναδικό τους στυλ σε αυτό.

Το Remix κρατάει την βασική ατμόσφαιρα του original κομματιού που δίνει ένα αίσθημα χαλάρωσης. Το δέσιμο των φωνητικών του RY X με την καλοδουλεμένη μελωδία των Adriatique, είναι σίγουρα τα χαρακτηριστικά του κομματιού που αναβαθμίζουν την εμπειρία του ακροατή. Το bass λειτουργεί υποστηρικτικά καθ’ όλη την διάρκεια τραγουδιού μέχρι την στιγμή του drop, όπου και λαμβάνει την προσοχή που του αναλογεί.

Οι Adriatique με αυτό το Remix συνεχίζουν να κυκλοφορούν ποιοτική και υψηλού επιπέδου μουσική μετά το τελευταίο τους original κομμάτι ‘Home’. Η Αθήνα ήταν έτοιμη να τους υποδεχθεί για ακόμα μια φορά στις αρχές του Ιουλίου, μετά την αξέχαστη βραδιά στο Γκάζι παρέα με τον Solomun. Ωστόσο, λόγω της υπάρχουσας κατάστασης το event μετατέθηκε για τις αρχές Αυγούστου. Το Remix των Adriatique στο ‘Need You Now’ κυκλοφορεί από την Counter Records και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...