Ο Hot Since 82 κυκλοφόρησε το νέο του album ‘Recovery’

Μετά την κυκλοφορία τεσσάρων singles και ενός remix, ο Hot Since 82 “κλείνει” τη φετινή χρονιά με την κυκλοφορία του τέταρτου album του με τίτλο ‘Recovery’ που κυκλοφορεί από την δικιά του δισκογραφική την Knee Deep In Sound.

Με διάρκεια λίγο παραπάνω από μία ώρα, το ‘Recovery’ είναι ένα 13-track album το οποίο περιλαμβάνει αρκετές συνεργασίες και συνολικά τα κομμάτια από την αρχή μέχρι το τέλος έχουν συνοχή και διαμορφώνοντας μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Κυριαρχεί ο ήχος του Hot Since 82, δίνοντας στους ακροατές μια πλούσια γκάμα από deep basslines, progressive μελωδίες και ατμοσφαιρικά φωνητικά. Στο pregressive genre τείνουν περισσότερο κομμάτια όπως τα ‘Nightfall’, ‘Rules’, ‘Hide’, ‘Sinnerman’, ‘Mesmerize’ και ‘Black & White’, ενώ σε πιο club & deep house βρίσκονται πιο κοντά το ‘Loverdose’ και το ‘Barefoot’.


Τρία κομμάτια έχουν ξεχωρίσει περισσότερο μέχρι στιγμής, πιο συγκεκριμένα το ‘Eyes of the Storm’, που βρίσκεται πιο ψηλά σε μεταδόσεις από τα υπόλοιπα, το ‘Be Strong’ μαζί με τους Rudimental και η ιδιαίτερη συνεργασία μαζί με τους Boy George και Jamie Jones στο κομμάτι ‘Body Control’. Bonus κομμάτι που ξεχωρίζει πέρα από τα προηγούμενα είναι το, με french house στοιχεία track με τίτλο, ‘Want You’.


Πέρα από τους Boy George, Jamie Jones & Rudimental, συμμετέχουν επίσης οι Temple, Liz Cass, Miss Kittin και Ed Graves. Αυτή τη φορά ο Hot Since 82 παρουσίασε ένα album με περισσότερα κομμάτια σε σχέση με το προηγούμενο (8-Track, 2019), εστιάζοντας περισσότερο στην εξερεύνηση νέων progressive ήχων χωρίς να λείπουν οι deep & tech house εκπλήξεις. Το ‘Recovery’ κυκλοφορεί από την Knee Deep In Sound και μπορείτε να το ακούσετε ολόκληρο παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...