Ο Hot Since 82 ίσως να κυκλοφόρησε το καλύτερο του track

Ο δημοφιλής Hot Since 82 κυκλοφόρησε το νέο του κομμάτι και ίσως να είναι το καλύτερο του release !

Αυτή είναι η πρώτη κυκλοφορία του Βρετανού για το 2020 μετά το mini album που κυκλοφόρησε το 2019 με την επωνυμία ‘8-track’. O Hot Since 82 μετράει ήδη σχεδόν 9 χρόνια από όταν άρχισε να κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής. Από την αρχή έδειξε να ξεχωρίζει με τα tracks του και γρήγορα έγινε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο διαδεδομένα ονόματα της tech house παγκοσμίως.

Δημιουργός πολλών γνωστών tracks όπως του μεγάλου hit ‘Buggin’ που κυκλοφόρησε το 2018. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το καταπληκτικό ‘Knee Deep in Louise’ του 2012. Το track που εκτόξευσε τον Hot Since 82 και έδειξε πως θα ακούσουμε αρκετά στο μέλλον. Τελικά δεν μας απογοήτευσε αφού 8 χρόνια μετά ανήκει σε ένα κλειστό club και είναι ένας από τους καλύτερους.

Το ‘Make Up’  βρίσκεται στα 125 bpm και είναι ένα club house κομμάτι με ένα φοβερό bassline. Εύκολα διακρίνουμε το μουσικό ύφος του Hot Since 82. Αυτές οι ατμοσφαιρικές μελωδίες με ωραίο μπάσο. Δεν χαρακτηρίζεται ως ένα vocal track αφού τα φωνητικά είναι ελάχιστα.

Μπορείτε να ακούσετε το ‘Make Up’ του Hot Since 82 που κυκλοφόρησε από την δισκογραφική του Knee Deep In Sound παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...