Ο Gaiser έρχεται στην Αθήνα για το Blend Carnival

Τα parties του Blend για το 2020 ξεκινούν με το πρώτο event να έχει ένα καλεσμένο που συνδέεται άμεσα με την underground techno και ακούει στο όνομα Gaiser. Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου το Blend παρουσιάζει τον Gaiser στο club 01 Athens για ένα ξεχωριστό techno trip.

Δεν είναι τυχαίο ότι η μουσική του μπορεί να σε ταξιδέψει, αφού ο Αμερικανός DJ/παραγωγός έχει καταφέρει να δημιουργήσει τον δικό του χαρακτηριστικό ήχο που αποτελείται από φουτουριστικούς fx ήχους, cinematic μελωδίες, minimal drum sets και ατμοσφαιρικά basslines. Ο Gaiser δημιουργεί μουσική από το 2005 και οι περισσότερες κυκλοφορίες του είναι από τη δισκογραφική Minus του Richie Hawtin. Μερικά από τα δημοφιλή κομμάτια του είναι τα ‘Bodylost’, ‘Some Slip’ και ‘Stringtest’, με το τελευταίο να περιλαμβάνεται στο πιο πρόσφατο album του με τίτλο ‘III’. Συνολικά έχει κυκλοφορήσει 4 studio albums τα ‘Blank Fade’ (2008), ‘No Sudden Movements’ (2011), ‘False Light’ (2014) και ‘III’ (2017).


Ο Gaiser είναι ένας καλλιτέχνης ο όποιο δεν μένει στάσιμος και βρίσκει τον τρόπο να εξελιχθεί, είτε από πλευράς sound designing για τη μουσική του, είτε από πλευράς live perfomance αφού χρησιμοποιεί set up εξοπλισμό για να επεμβαίνει εκείνη την ώρα στα κομμάτια για να εμπλουτίζει το dj set του. Έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα μουσικά festivals όπως Tomorrowland, Ultra (Resistance), Sollar, Movement και πολλά άλλα. Γνωρίζει αρκετά το techno κοινό στην Ελλάδα αφού εμφανίζεται σχεδόν κάθε χρόνο σε events του Blend εδώ και περίπου 13 χρόνια όπως σε αρκετά Minus Showcase events αλλά και στο Techniques Festival το 2014.


Οι resident DJ’s του Blend, Mikee, Manolaco και Nico Rac θα συμμετέχουν μαζί με τον Gaiser όπου θα παρουσιάσει ένα μοναδικό hybrid set. Σάββατο 22 Φεβρουαρίου το αθηναϊκό techno κοινό θα βρίσκεται στο Blend Carnival για να απολαύσει από κοντά τον Gaiser στο 01 Athens σε διοργάνωση του Blend. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

blend:

https://www.facebook.com/blendathens/

https://www.instagram.com/blendathens

Comments

You may also like...