Ο Fisher είναι το πρόσωπο της χρονιάς και το αποδεικνύει με το νέο του track

O Αυστραλός Fisher κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι ”Losing It” και ήδη όλοι αναφέρονται πως είναι το τραγούδι της χρονιάς και το καλοκαιρινό tech house summer anthem.

Από το Σεπτέμβριο του 2017 όπου κυκλοφόρησε το ”Ya Kidding” η πορεία του Fisher είναι συγκλονιστική. Μέσα σε λίγους μήνες έχει καταφέρει να μιλάνε όλοι για τα τραγούδια του και κυκλοφορεί την μία επιτυχία μετά την άλλη. To 2018 ξεκίνησε με το ”Crowd Control” που βρέθηκε σε πολύ υψηλές θέσεις στο Beatport και το ακούσαμε σε πάρα πολλά sets από αρκετούς DJs.

Τώρα ο Fisher κυκλοφορεί στα μέσα του καλοκαιριού το ”Losing It” και μπαίνει σε υποψηφιότητα για το τραγούδι της χρονιάς. Μέσα σε λίγες μέρες βρέθηκε στη 1# θέση του Beatport στο overall chart και δεν είναι τυχαίο που το έπαιξε και ο Hardwell στο Ultra Europe. Είναι το πιο παιγμένο track αυτή την στιγμή σύμφωνα με το 1001tracklist.

Σίγουρα ο Fisher είναι ένα πρόσωπο που θα μας απασχολήσει και τα επόμενα χρόνια. Προς το παρόν ακούστε το ”Losing It”, το νέο dance hit παγκοσμίως από τον Fisher που κυκλοφόρησε από την Cath & Release. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...