Ακούστε το ‘FREAKS’ του FISHER

Ο πιο hot artist της tech house, FISHER κυκλοφόρησε το νέο του single ‘FREAKS’ στην δισκογραφική του Catch & Release.

Το ‘Freaks’ είναι το ένα από τα δύο singles που βλέπουμε στο νέο EP του FISHER αφού το δεύτερο track, ‘Wanna Go Dancin’ θα κυκλοφορήσει την Δευτέρα. Το ‘Freaks’ το έπαιξε για πρώτη φορά ο FISHER στο Coachella του 2018. Το ‘Freaks’ ήταν ένα γνωστό ID που αρκετοί fans περίμεναν πάρα πολύ καιρό για την κυκλοφορία του.

Ο FISHER μετά την τεράστια επιτυχία του το 2018 και το ‘Losing It’ συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της tech house. To 2019 κυκλοφόρησε μόνο ένα κομμάτι, το ‘You Little Beauty’. Αμέσως έφτασε στην κορυφή του beatport σε όλα τα charts και ήταν το track με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην σχετική πλατφόρμα για το 2019.  Μπήκε στις μεγαλύτερες playlists στο Spotify και μετράει πάνω από 64 εκατομμύρια streams στο spotify. Μπορεί να μην έκανε την τεράστια επιτυχία του ‘Losing It’, αναμφίβολα όμως ήταν ένα από τα καλύτερα singles του 2019.

Τώρα έφτασε η στιγμή για το ‘Freaks’ EP. Λίγες μόλις ημέρες μετά την κυκλοφορία του το ‘Freaks’ βρίσκεται στην θέση 2# του Beatport στο overall chart και στην θέση 1# στο chart της Tech House. Όπως όλα δείχνουν άλλο ένα single του FISHER θα καταφέρει να βρεθεί στη κορυφή του Beatport για τρίτη συνεχόμενη χρονιά !

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/posts/2632319496985971

Το ‘Freaks’ όπως αντιληφθήκατε ήδη είναι ένα tech house track και είναι στα 124 bpm. Εύκολα μπορεί κάποιος να ακούσει το ύφος του FISHER. Το κομμάτι ξεκινάει με την κύρια synth μελωδία και ένα πολύ καλό drop.  Ωραία claps και chords προσδίδουν ένα πολύ δυνατό και γεμάτο ενέργεια groove αποτέλεσμα στα main drops.

Μπορείτε να ακούσετε το ‘Freaks’ του FISHER παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...