Ο Martin Garrix επιστρέφει ως Ytram με νέο single

Αρκετούς μήνες μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του single μαζί με τον John Martin, ‘Higher Ground’, ο superstar Martin Garrix επιστρέφει με το side project του Ytram δείχνοντας ένα διαφορετικό μουσικό ύφος στο κοινό του.


Κατά καιρούς, ο Ολλανδός παραγωγός έχει κυκλοφορήσει αρκετά κομμάτια με διαφορετικά ονόματα. Το Ytram alias τους είναι το πιο πρόσφατό του και ακολουθεί μια πιο deep progressive κατεύθυνση. Η νέα του κυκλοφορία με τίτλο ‘Fire’ δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Elderbrook και αποτελεί την δεύτερη μουσική δουλειά ως Ytram. Ο χαρακτηριστικός ήχος του Elderbrook διακρίνεται έντονα στο κομμάτι και σε συνδυασμό με τα progressive house στοιχειά του Martin Garrix αλλά και των Mattisse & Sadko, που συμμετέχουν επίσης στην παραγωγή, δημιουργούν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Στα φωνητικά ακούμε τη φωνή του Elderbrook που προσφέρουν μια πιο deep ατμόσφαιρα στο ‘Fire’.


Πρώτη φορά το παρουσίασε ο Martin Garrix, στο mainstage του virtual festival του Tomorrowland πριν δύο μήνες και από τότε έχει δεχθεί υποστήριξη από τους Danny Howard, Kryder, Matt Nash, Dash Berlin, Chester Young, Marcus Santoro κ.ά., ενώ έχει φτάσει ήδη στην 5η θέση του Dance Chart του Beatport. Για τον Elderbrook, αυτό το single είναι άλλη μια πετυχημένη συνεργασία για φέτος, ενώ η πορεία του δείχνει να είναι αρκετά ανοδική μετά την κυκλοφορία του ‘Numb’


Το ‘Fire’ από τους Ytram και Elderbrook κυκλοφορεί από την STMPD Records και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...