Η Fatima Hajji έρχεται στην Αθήνα σε διοργάνωση Blend και Voltage

Η Blend σε συνεργασία με την Voltage Records παρουσιάζουν ένα μοναδικό event με καλεσμένη την Ισπανίδα παραγωγό και DJ, Fatima Hajji και την υποδέχονται στις 30 Νοεμβρίου στο Steam Athens.


Ενέργεια και δυναμισμός είναι δυο λέξεις που έρχονται στο μυαλό όταν ακούμε το όνομα Fatima Hajji, μία από τις πιο γνωστές DJ’s με παρουσία πάνω από 20 χρόνια στο χώρο της techno. Με παρουσία όλα αυτά τα χρόνια στα μεγαλύτερα festivals παγκοσμίως όπως Awakenings, Tomorrowland, Solar, Medusa και Free The Mind festival. Τα sets της πάντα προσφέρουν απλόχερα hard techno ρυθμούς, dark vibe, uplifting drums, tribal ήχους και ατμοσφαιρικά φωνητικά που κρατάνε το κοινό σε διαρκή χορό.

https://www.facebook.com/fatimahajjidj/videos/963844084000802/

Είναι ιδιοκτήτρια της δισκογραφικής Silver M (Silver Moon) όπου μέσω αυτής πέρα από την ίδια έχουν κυκλοφορήσει κομμάτια επίσης παραγωγοί όπως Loco & Jam, D-Unity, Mar Flores, Hollen, Mark Greene, Alberto Ruiz και πολλοί άλλοι. Στο παρελθόν όπως και φέτος έχει παρουσιάσει τα δικά της label events στο Eden στην Ίμπιζα.


Την δικιά της παρουσία επίσης στη βραδιά θα έχει και η Voltage Records, όπου συμπληρώνουν το line up της βραδιάς η ANNA V, ιδιοκτήτρια της Voltage και οι δύο residents DJs Olga και Theony σε ένα b2b set, ενώ θα ακούσουμε επίσης και τον resident DJ της Blend, Mikee. Ετοιμαστείτε για το πιο hard techno event με την μοναδική Fatima Hajji στις 30 Νοεμβρίου στο Steam Athens σε διοργάνωση Blend και Voltage Records. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday.greece

blend:

https://www.facebook.com/blendathens/

https://www.instagram.com/blendathens

Comments

You may also like...