Καλοκαίρι στην Ελλάδα σημαίνει FarOut Beach Club

To FarOut Beach Club ανακοίνωσε το Lineup για το καλοκαίρι 2019 με αρκετούς νέους καλλιτέχνες να ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους στο καλύτερο beach club της Ελλάδας.

Τα τελευταία 4 χρόνια το FarOut Beach Club έχει κάνει τεράστια βήματα για την ανάδειξη της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ίο που το καθιστούν το μεγαλύτερο και καλύτερο Beach Club της χώρας αλλά και ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης.

Κάθε χρόνο η παραγωγή και οι ιθύνοντες του FarOut Beach Club δουλεύουν για να προσφέρουν σε όλους τους fans που θα βρεθούν στην νησί των Κυκλάδων μία ξεχωριστή και μοναδική εμπειρία. To 2019 σηματοδοτεί την έναρξη του FarOut Rebirth. Το νέο κεφάλαιο για το FarOut αφού έγινε μία μεγάλη αναδιαρρύθμιση με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση και απόλαυση του κόσμου σε όλα τα shows.

To FarOut Beach Club δεν είναι άλλο ένα φημισμένο μεγάλο club. Κάθε μέρα από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τα τέλη Αυγούστου είναι ένα συνεχόμενο party. Είτε με τους international είτε με τους Residents DJs μπορείς να ζήσεις και να δεις κάτι που δεν θα συναντήσεις σε άλλα clubs.

To 2019 θα δούμε για πρώτη φορά στο FarOut Beach Club τον Tom Staar. Έναν από τους καλύτερους DJs / Producers στο είδος του στον κόσμο. Το 2013 το remix του στο ”Don’t You Worry Child” το έπαιξαν οι Swedish House Mafia στο One Last Tour. To 2019 συνεργάστηκε μαζί με τον Superstar David Guetta o οποίος έχει εκφράσει πολλές φορές πως είναι ένας από τους καλύτερους DJs που έχει γνωρίσει.Τα περισσότερα tracks του παίζονται από Axwell. Steve Angello. Sebastian Ingrosso, David Guetta, Kryder, Sunnery James & Ryan Marciano και από πολλούς ακόμη. Ακόμη το ντεμπούτο θα πραγματοποιήσει ο Carnage. O Αμερικανός που φημίζεται για την έντονη σκηνική του παρουσία στα booths και τα πολύ δυνατά του sets θα βρεθεί στο FarOut Beach Club στις 4 Αυγούστου.

Ο επόμενος που θα βρεθεί για πρώτη φορά στο νησί της Ίου είναι ο Garmiani. Ο δημιουργός του εντυπωσιακού Remix ”ONE” από τους Swedish House Mafia που το έπαιξαν στην επανένωση τους στο Ultra Music Festival το 2018. Η έκπληξη στο Lineup είναι ο Dom Dolla στις 14 Ιουλίου που και αυτός θα παίξει για πρώτη φορά στο FarOut. Αυτό δείχνει πως το FarOut θέλει να παρουσιάζει διαφορετικούς καλλιτέχνες και όχι μόνο από ένα συγκεκριμένο είδος ηλεκτρονικής μουσικής. Ο Dom Dolla είναι πιο soulful deep house DJ και έγινε γνωστός με το ”Take It” που έφτασε στην πρώτη θέση του Beatport. To πρόσφατο remix του το ”Body Funk” του Purple Disco Machine ήδη βρίσκεται σε πολύ υψηλές θέσεις στα charts. O Salvatore Ganacci είναι έτοιμος να έρθει στην Ίο και το FarOut Beach Club για ένα αναμφίβολα μοναδικό show. Επίσης οι W&W θα παίξουν για πρώτη φορά στο FarOut Beach Club. Oι trance DJs / Producers που έχουν συνεργαστεί με Armin Van Buuren και Hardwell.

Οι Vini Vici, Will Sparks, Marlo και NERVO θα ξαναβρεθούν στην Ελλάδα και την Ίο. Oι Ace2ace επιστρέφουν με τα θρυλικό “Show Me Love”  κάθε Σάββατο, απο τις 20 Ιουλίου μέχρι 17 Αυγουστου με special shows και πολλες εκπλήξεις. Μαζί και με τους Residents DJs  Steve Diaz, Zyrak,TVB και Tito θα βιώσετε ένα ξεχωριστό καλοκαίρι γεμάτο από όμορφες αναμνήσεις. Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το Lineup 2019 για το FarOut Beach Club παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...