Μετά από 10 χρόνια οι Faithless κυκλοφόρησαν νέα μουσική

Ένα από τα μεγαλύτερα dance acts, οι Faithless μετά από 10 χρόνια επιστρέφουν δισκογραφικά πολύ δυναμικά, παρουσιάζοντας πριν λίγες μέρες το  single τους σε συνεργασία με τους Suli Breaks και Nathan Ball, με τίτλο ‘This Feeling’.


Μετά το τελευταίο τους album με τίτλο ‘The Dance Never Ends’ που κυκλοφόρησε το 2010, οι Faithless επιστρέφουν ανανεωμένοι με ένα αρκετά φρέσκο ήχο. Ανάλαφροι ήχοι και μελωδίες από πιάνο, muted ηλεκτρική κιθάρα, funky synth στοιχεία “ντύνουν” το κομμάτι δημιουργώντας στον ακροατή μια ευφορική διάθεση. Στο κομμάτι απαγγέλλει ο ποιητής Suli Breaks και μαζί του στα φωνητικά ακούμε τον Nathan Ball.

Με το ‘This Feeling’, οι Faithless, δείχνουν το νέο μουσικό era που θέλουν να ακολουθήσουν. Αφήνοντας τα rave και festival στοιχεία, προσαρμόζονται στον σημερινό ήχο συνδυάζοντας τον με κλασσικά house στοιχεία. Το ‘This Feeling’ των Faithless μαζί με τους Suli Breaks και Nathan Ball κυκλοφορεί από την BMG. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το music video παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...