Ο Eric Prydz επιστρέφει ως Pryda με το νέο του EP ”Pry039”

Ο Σουηδός Eric Prydz επιστρέφει ως ένα από τα αγαπημένα του alter ego Pryda με το νέο του EP ”PrydaEP”. Το νέο αυτό EP περιέχει 4 Prog / Techno tracks.

Το πρώτο τραγούδι είναι το ”Elements” και σας υπόσχεται ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι που δεν θα θέλετε να σταματήσει. Ένα από τα καλύτερα tracks σε αυτό το EP. Ο Eric συνεχίζει με το ”Obsessive Progressive” και μας δείχνει την πιο techno πλευρά του Pryda. Δυνατά beats και dark ungerground μελωδίες το καθιστούν μία από τις καλύτερες techno κυκλοφορίες των τελευταίων ημερών.

To ”Pry039” συνεχίζεται με το τρίτο τραγούδι που είναι το ”HoaX”. Ένα από τα πιο γνωστά του ID στα sets του. Στο ”HoaX” ακούμε την πιο σκοτεινή και μυστήρια μουσική πλευρά του Eric.  Το EP κλείνει με το ”Project L.O.V.E.”. Ένα original Progressive single. Με αυτό το τραγούδι ο Eric Prydz μας προσφέρει το τέλειο κλείσιμο σε αυτή την όμορφη μουσική διαδρομή του μέσα από το ”PrydaEP”. Ένα απαλό μελωδικό τραγούδι που θα σας δημιουργήσει όμορφες εικόνες και αναμνήσεις.

Για ακόμη μία φορά ο Eric Prydz αποδεικνύει πως αποτελεί ίσως το καλύτερο μουσικό αυτή την στιγμή στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής και πως είναι μοναδικός. Ακούστε και αγοράστε το ”Pry039” του Eric Prydz που κυκλοφόρησε από την Pryda Records παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...