Ο Eric Prydz επιστρέφει ως Cirez D με δύο νέα κομμάτια

O Eric Prydz κυκλοφορεί φρέσκια μουσική μέσα από το alias του Cirez D, μετά από το ‘Dare U’ EP που ακούσαμε το 2018. Για όσους δεν τον γνωρίζουν κάτω από αυτό το όνομα, παράγει όλα τα techno κομμάτια του και τα κυκλοφορεί στην Mouseville Records που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για το Cirez D project.

Relive Adam Beyer Back-To-Back Cirez D From Creamfields 2019

Το release αποτελείται από τα ‘The Raid’ και ‘Valborg’. To ‘The Raid’ το πρωτοακούσαμε στο περσινό του σετ στο Lollapalooza. Έχει πολλά progressive στοιχεία που συνδυάζονται με electro ήχους. Το breakdown και η μελωδία ακολουθούν την βασική φιλοσοφία τους Eric Prydz. Το δεύτερο κομμάτι ‘Valborg’ ακολουθεί περισσότερο τον σύγχρονο melodic techno ήχο. Κύριο στοιχείο του είναι η σκοτεινή μελωδία και η δημιουργία μιας μοναδικής deep ατμόσφαιρας μέσα από διάφορα εφέ και ήχους. Το ακούσαμε για πρώτη φορά στο τελευταίο Tomorrowland που αποτέλεσε και ένα από τα highlight του σετ του.

Και τα δύο νέα κομμάτια του Σουηδού, έχουν δεχθεί ήδη την υποστήριξη από πολύ μεγάλα ονόματα της σκηνής όπως ο Adam Beyer και ο Carl Cox. Επιπρόσθετα, όσο περνάει ο καιρός φουντώνουν οι φήμες για καινούργια του συνεργασία με τον Acki Kokotos, που είχαν κυκλοφορήσει μαζί μουσική πριν αρκετά χρόνια, το μακρινό 2011. Τα ‘The Raid’ και ‘Valborg’ κυκλοφορούν από την Mouseville Records και μπορείτε να τα ακούσετε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...