Ένας τυχερός fan έχει την ευκαιρία να περάσει το NYE με τους Axwell Λ Ingrosso

Το site του EDM.com ενώνει τις δυνάμεις του με την εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων, Envie Events για να χαρίσει σε έναν τυχερό fan και το φίλο ή τη φίλη του τη μοναδική ευκαιρία να περάσει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, απολαμβάνοντας την απόλυτη VIP εμπειρία στο πλευρό των θρύλων της ηλεκτρονικής μουσικής, το ένα και μοναδικό δίδυμο από τη Σουηδία, Axwell Λ Ingrosso!

Γνωστή για τις μεγάλες συνεργασίες της στην EDM σκηνή, αλλά και για μερικά από τα πιο ξέφρενα που διοργανώνει κάθε χρόνο στο Ντουμπάι, η Envie Events φέρνει τους δύο καλλιτέχνες, καθώς και άλλους σημαντικούς DJs στο Meydan Dubai για τη φετινή Πρωτοχρονιά. Ένα event που σίγουρα θα αφήσει τη στάμπα του.

Μεταξύ άλλων θα εμφανιστούν ο Ρώσος παραγωγός, Shapov, το πασίγνωστο duo από την Ίμπιζα, Mambo Brothers καθώς και ο Σουηδός Salvatore Ganacc. Το καλύτερο είναι ότι μπορείς να κερδίσεις όχι μόνο ένα Deluxe pass αλλά και την ευκαιρία να γνωρίσεις από κοντά τους θρύλους της EDM και μέλη των Swedish House Mafia, Axwell Λ Ingrosso.

Ο νικητής του διαγωνισμού, καθώς και αυτός που θα επιλέξει να τον συνοδέψει θα έχουν πρόσβαση σε ένα υπερυψωμένο deck, με τέλεια θέα τους ουρανοξύστες του Ντουμπάι και τα αμέτρητα πυροτεχνήματα που θα φωτίσουν τον ουρανό τη μεγάλη βραδιά. Ακόμα, ο νικητής έχει κερασμένα ποτά και φαγητά για όλη τη βραδιά και ειδική είσοδο στους χώρους του προσωπικού και της τουαλέτας.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό εδώ. Εισιτήρια για το live των Axwell Λ Ingrosso μπορείτε να βρείτε εδώ. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

Comments

You may also like...