Ο Eden Prince κάνει ντεμπούτο στην Axtone με το ‘Let It Go’

Νέα μουσική στην Axtone, με νέο καλλιτέχνη να κυκλοφορεί το πρώτο του κομμάτι και πιο συγκεκριμένα μιλάμε για τον Eden Prince και το single ‘Let It Go’.

Το ‘Let It Go’ είναι από τα κομμάτια που νομίζεις ότι “ξέφυγαν” από τη δεκαετία του 80 και παρουσιάζονται ξαφνικά στο παρόν. Οι επιρροές από εκείνη την εποχή είναι εμφανείς και αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα ο Eden Prince δημιούργησε ένα αυθεντικό house κομμάτι. Περιέχει ισορροπημένο drumset, όσο χρειάζεται για να δώσει το ρυθμό και συνοδεύεται αρμονικά με το bassline. Οι “πρωταγωνιστές” του ‘Let It Go’ που δημιουργούν το χορευτικό και παράλληλα λίγο νοσταλγικό disco vibe είναι τα ζωηρά synthlines, τα disco strings και τα soulful φωνητικά. Συγκεκριμένα τα φωνητικά είναι sampled από το ομώνυμο house hit του Kings of Tomorrow, ένα από τα alias του Sandy Rivera.

Ο Eden Prince βρίσκεται στο χώρο της παραγωγής από το 2016 με αρκετές κυκλοφορίες με λιγότερα originals και περισσότερα remixes. Αναλογικά είναι πολύ περισσότερα τα remixes και έχει φτιάξει για ονόματα όπως John Newman, Charlie Puth, Years & Years, Dirty South, Clean Bandit, Iggy Azalea, Lauv κ.ά. Το ‘Let It Go’ είναι το πρώτο κομμάτι του debut EP που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε δημοσίευση του. Το νέο κομμάτι του Eden Prince ‘Let It Go’, που κυκλοφορεί από την Axtone Records, μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...