Ακούστε το πολυαναμενόμενο ‘Everyday’ του Eddie Thoneick

Μετά από αρκετά χρόνια το καταπληκτικό ‘Everyday’ του Eddie Thoneick κυκλοφόρησε και όχι στην axtone αλλά την Size Records του Steve Angello !

Το περιμέναμε για μεγάλο χρονικό διάστημα και πολλοί πιστεύανε πως ίσως τελικά δεν γίνει ποτέ release. Τελικά το πολυαναμενόμενο ‘Everyday’  του Eddie Thoneick κυκλοφόρησε χθες. Όταν το ακούσαμε για πρώτη φορά από τον Axwell στο WMC 2017 και στο axtone pool party πολλοί fans υποστήριξαν πως είναι ένα track από τον ίδιο αφού θυμίζει πάρα πολύ το μουσικό ύφος του Σουηδού.

 

Αυτό είναι το δεύτερο release για τον Γερμανό μέσα στο 2019 αφού πριν από λίγους μήνες είχε κυκλοφορήσει το ‘Fuego’ στην axtone. To ‘Everyday’ είναι ένα house track. Θα σας φέρει αναμνήσεις από την περίοδο 2009-2012. Πολύ ωραίο beat και summer vibe. Groovie club house drops και ωραίο breakdown. Ένα από τα καλύτερα releases από τον Eddie Thoneick και την Size Records.

Μπορείτε να ακούστε το ‘Everyday’ του Eddie Thoneick που κυκλοφόρησε στην Size και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...