Τι είδαμε στο Electric Daisy Carnival στο Λας Βέγκας.

Μπορεί η Tomorrowland να είναι το πιο διάσημο Festival ηλεκτρονικής μουσικής  του κόσμου αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και αλλά παρόμοια τέτοιου μεγέθους. Ένα από τα αυτά είναι και το Electric Daisy Carnival στο Λας Βεγκας.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε αυτό το εντυπωσιακό festival όπως γίνεται κάθε χρόνο στην καυτή έρημο. Στο EDC φέτος για άλλη μια φορά είδαμε και ακούσαμε πολύ ωραία sets αλλά είχαμε και δυσάρεστα γεγονότα. Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία στοιχεία πάνω από 400,000 άνθρωποι βρέθηκαν σε όλο το τριήμερο και με ρεκόρ απήχησης την τελευταίο μέρα στους 135,000.Στα δυσάρεστα νέα υπήρξαν 95 συλλήψεις, 182 εισαγωγές και δυστυχώς ένας νεκρός.

Λόγω της καυτής ερήμου και της παρά πολύ υψηλής θερμοκρασίας σε συνδυασμό με αυτόν τον  τεράστιο αριθμό ανθρώπων ο άτυχος νεαρός πέθανε από ασφυξία η από υπερβολική δόση. Δεν εχει ανακοινωθεί κατι επίσημο ακόμη.Ότι και να συνέβη θα πρέπει η ασφάλεια του κοσμου να είναι η βασική προτεραιότητα.

Στο μουσικό μέρος του EDC ακούσαμε πολλά ενδιαφέρον sets και είδαμε μια υπερπαραγωγή φέτος. Παρά πολλά βεγγαλικά, τεράστιες Led οθόνες με εντυπωσιακά visuals, fire και Co2 cannons δημιούργησαν ένα φαντασμαγορικό show. Axwell /\ Ingrosso , Armin Van Buuren , Alesso, Hardwell, Tiesto, Marshmello και Dillon Francis παρουσίασαν ο καθένας μοναδικά shows. Το στιγμιότυπο που έμεινε έγινε με τον DJ Khaled που ισχυρίστηκε πως η παραγωγή του EDC δημιούργησε τεχνικό πρόβλημα στο ήχο πρώτα και μετά του μείωσαν το set του στη μέση. Δείτε ο ίδιος την δημοσίευσε σχετικά με το συμβάν.

https://instagram.com/p/BVhA2TNAA03/

Μπορειτε να δείτε παρακάτω μερικά από τα sets και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

Like Us:https://m.facebook.com/dancetoday.gr

 

 

 

 

Comments

You may also like...