Ο Echonomist παρουσίασε την συνεργασία του με τον Μύρωνα Στρατή στην Innervisions

Το πρώτο release για το 2021 του Έλληνα παραγωγού Echonomist, κυκλοφορεί από την δισκογραφική των Dixon και Âme, Innervisions και ονομάζεται ‘Our Last Night’.


Το ‘Our Last Night’ είναι ένα indie dance κομμάτι με synth pop elements, όπως τα shakers, το snare στα drums αλλά και οι synth μελωδίες. Το βαθύ bassline “οδηγεί” το κομμάτι όσο αυξάνονται και γίνονται πιο bright οι synth μελωδίες, ενώ συνοδεύονται από τα φωνητικά του Μύρωνα Στρατή. Το συγκεκριμένο single ίσως να αποτελεί το δεύτερο του μετά από σχεδόν 8 χρόνια που κυκλοφόρησε το ‘Room With A View’ το 2013, αφού μέσα σε αυτό διάστημα κυκλοφόρησε αρκετά EP’s και δύο albums, το ‘Nebula’ (Upon You Records, 2017) και ‘Strymonas’ (microcastle music, 2019).


Δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί στην Innervisions, αφού την προηγούμενη χρονιά είχε παρουσιάσει το 6-track EP ‘Virtuality’ και το κομμάτι ‘The Sequence Cabinet’. Ο Μύρωνας Στρατής στο official release του ‘Our Last Night’ συμμετέχει ως Mironas και το γεγονός ότι με το συγκεκριμένο alias στο Spotify αναγνωρίζεται ως verified artist στο οποίο περιλαμβάνεται και το βιογραφικό του, μπορεί να σημαίνει ότι θα ακούσουμε και περισσότερα τέτοια μουσικά project από τον ίδιο. Ίσως πάλι και όχι, όπως και να ‘χει το συγκεκριμένο single αποτελεί την πρώτη του συνεργασία στο φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής.


Μπορείτε να ακούσετε το ‘Our Last Night’ του Echonomist μαζί με τον Μύρωνα Στρατή παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...