Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο στο Dybbuk

Μόλις λίγες ώρες έχουν απομείνει για το opening του Dybbuk. To καλύτερο dance club της Αθήνας ετοιμάζεται να σας προσφέρει για 9η συνεχόμενη χρονιά αξέχαστες στιγμές μουσικής και χορού. Μετά από 5 μήνες απουσίας το Dybbuk είναι και πάλι εδώ!

Η περσινή χρονιά ήταν μία μεταβατική περίοδος αφού βρέθηκε στο Σύνταγμα και συγκεκριμένα στην Σταδίου 7 αφήνωντας την Λουκιάνου και το Κολωνάκι. Αυτό δεν έπαιξε κανένα όμως ρόλο αφού σύνεχισε ακόμη πιο δυνατά και καλύτερα από τις προηγούμενες χρονιές.

Dybbuk Closing

We come this far and you'll miss Closing? Cj Jeff Agent Greg Dj Angelo Alex Piem#Dybbuk #MusicIsTheAnswer

Posted by Dybbuk on Sonntag, 7. Mai 2017

Το Dybbuk ξεκινάει σημέρα έτοιμο να διανύσει άλλο ένα εντυπωσιακό χρόνο λίγο πριν κλείσει σχεδόν μία δεκαετία. Φέτος θα δούμε και νέους Residents DJs να μπαίνουν στην ομάδα. Άλλοι να επιστρέφουν και για άλλους να είναι η πρώτη τους φορά.

Το πρόγράμμα περιλαμβάνει για αυτές τις τρεις μέρες τους βασικούς DJs οι οποίοι είναι οι CJ Jeff, DJ Angelo και Agent Greg. Αναλυτικά σήμερα θα βρίσκεται ο CJ Jeff μαζί με τούς Junior Mi και Panos Pissitelis. Παρασκευή ο DJ Angelo με τον Nick Jojo και Σάββατο ο Agent Greg με τον Liva K.

Για την φετινή χρονιά το Dybbuk πρόκειται να έχει και σαν guests αρκετούς ξένους DJs / Producers. Μερικοί από αυτούς θα είναι οι Culoe De Song, Dennis Ferrer, Black Coffee, Anthony Attalla και άλλοι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα events επισκεφθείτε το Facebook του Dybbuk. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Dybbuk:https://www.facebook.com/dybbukathens/

Comments

You may also like...