Ο Duke Dumont κυκλοφόρησε το debut album του ‘Duality’

Ο Duke Dumont, μετά από μια μακρόχρονη πορεία και δημιουργία επιτυχιών όπως ‘Need U (100%)’, ‘I Got You’, ‘Ocean Drive’ και πολλών άλλων, κυκλοφόρησε το debut album του με τίτλο ‘Duality’.


Το ‘Dualiy’ περιλαμβάνει 10 κομμάτια, ένα album με club κομμάτια αλλά και ατμοσφαιρικές ενορχηστρώσεις, όπου ισορροπεί ανάμεσα στο UK dance ύφος και στον εξελιγμένο ήχο του Βρετανού παραγωγού. Από πάντα είχε την ικανότητα να δημιουργεί πρωτότυπες μουσικές με ενίοτε UK dance στοιχεία που ακούγονται γνώριμα στο ακροατή. Την τελευταία δεκαετία εξελίσσεται όλο και περισσότερο ο ήχος του κατευθυνόμενος σε club μονοπάτια δοκιμάζοντας πάντα νέα πράγματα.

Το album έχει την δικιά του συνοχή, αρχίζοντας με τα πρώτα τρία κομμάτια, περισσότερο χορευτικά με club vibes, τα οποία είναι το ‘Therapy’, όπου είναι το πρώτο single του album, το ‘The Power’ με τον Zak Abel και το ‘Obey’ με τον Roland Clark. Κομμάτι με κομμάτι οι ρυθμοί πέφτουν ελάχιστα και ανακαλύπτουμε περισσότερα ατμοσφαιρικά pop φωνητικά και deep ήχους. Η μετάβαση αυτή γίνεται με τα κομμάτια ‘The Fear’, ‘Nightcrawler’, και το μεγάλο hit ‘Ocean Drive’ με φωνητικά από Niia, Say Lou Lou και Boy Matthews αντίστοιχα.


Η ιστορία που “αφηγείται” το ‘Duality’ ολοκληρώνεται με τα τελευταία αρκετά emotional με πλούσιους ήχους τέσσερα κομμάτια. Το ‘Together’ με τη συμμετοχή του How To Dress Well, το οποίο δεν ανήκει ξεκάθαρα σε κάποιο dance είδος όμως αποτελείται από αρκετά έντονα ηλεκτρονικά στοιχεία. Το ‘Love Song’, ένα progressive house κομμάτι με soul φωνητικά και γεμάτο ήχο από έγχορδα. Τέλος είναι το ‘Overture’ και το ‘Let Me Go’, με το πρώτο να είναι ένα άτυπο piano intro για το δεύτερο. Το ‘Let Me Go’ έχει μια εξαιρετική ενορχήστρωση, με μία καθηλωτική εισαγωγή και φωνητικά από τον RY X που οδηγούν σε ένα long drop όπου είναι και το τελευταίο του album.


Το ‘Duality’ από τον Duke Dumont κυκλοφορεί από την Virgin EMI και μπορείτε να το ακούσετε ολόκληρο παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...