Οι Dubvision επιστρέφουν στο κλασσικό ήχο της Progressive House

Ένα από τα πιο δυνατά duos επιστρέφει με ένα νέο progressive house track, εκμεταλλεύοντας το ύφος με το οποίο ξεκίνησε το συγκεκριμένο είδος μουσικής να διαδίδεται στο κόσμο. Οι Ολλανδοί, Victor Leicher και Stephan Leicher, γνωστοί ως Dubvision, μας παρουσιάζουν το κομμάτι ‘Take My Mind’, που κυκλοφόρησε στη δισκογραφική του Martin Garrix, τη STMPD Records.

Οι Dubvision μένοντας πιστοί στην έμπνευσή τους, έχουν καταφέρει να κάνουν μεγάλα άλματα στη μουσική σκηνή. Στο βιογραφικό τους έχουν αμέτρητες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα μουσικών παραγωγών, όπως Alesso, Sander Van Doorn, Firebeatz, καθώς και labels όπως Spinnin’ Records, Armada Music και Axtone.

Οι περισσότεροι ακούσαμε το κομμάτι για πρώτη φορά στο livestream του Martin Garrix, o oποίος μας ανέδειξε τα τοπία της Νότιας Ολλανδίας, συνοδεύοντας τη ξενάγηση με ένα ξεχωριστό DJ-Set. Οι Dubvision όμως, είχαν προϊδεάσει τους fans στα livestream της δισκογραφικής τους, γνωστά ως STMPD RCRDS FESTIVAL. Αναμενόμενο ήταν να τραβήξει τα βλέμματα μεγάλων καλλιτέχνων, όπως τον Hardwell, o οποίος αν και έχει αποσυρθεί από τα live acts, συνεχίζει τα radio shows ‘Hardwell On Air’ υποστηρίζοντας tracks μουσικών παραγωγών. Το ‘Take My Mind’ κατάφερε να είναι ένα από αυτά.

Ακούγοντας το κομμάτι, παρατηρούμε ότι πρόκειται για ένα classic progressive house track, που μας πάει πίσω στο χρόνο και συγκεκριμένα στο ύφος των Swedish House Mafia. Το kick και το bassline σε συνδυασμό με τα chords καταφέρνουν να δίνουν το groove ρυθμό στο drop. Στο break αν και το melody loop συνεχίζεται, το vocal καταφέρνει να καλύψει το κενό και να κεντρίσει το ενδιαφέρον του ακροατή. Αξιοσημείωτη είναι η μετάβαση μεταξύ αυτών των δύο που γίνεται με τη βοήθεια ενός LFO.

Μπορείτε να ακούσετε το ‘Take My Mind’ των Dubvison που κυκλοφόρησε από την δισκογραφική STMPD Records παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...