Ο Don Diablo αποσύρεται από όλα τα Ultra Festivals διότι του μείωσαν το set του !

Ίσως να ήταν η τελευταία φορά που είδαμε τον Don Diablo σε ένα από τα Ultra Festivals το περασμένο Σάββατο. Ο Ολλανδός DJ / Producer αυτό ανακοίνωσε μέσω ενός μηνύματος προς τους fans του και εξήγησε τι ακριβώς έγινε και έφτασε σε αυτή την απόφαση.

Ο Don Diablo ήταν να βρεθεί στην Σιγκαπούρη και το Ultra Singapore στο Mainstage. Η πτήση του όμως από το Πεκίνο προς την Σιγκαπούρη καθυστέρησε με αποτέλεσμα ο ίδιος να μην προλάβει να είναι εγκαίρως στην ώρα του. Ο tour manager του Ολλανδού μίλησε με τους υπεύθυνους του Festival και του ανάφεραν πως πλέον δεν είναι καλοδεχούμενοι και πως αν έρθουν δεν θα πληρωθούν κιόλας λόγω του ταξιδιωτικού προβλήματος.

Τελικα ο Don Diablo έφτασε και έπαιξε για μισή ωρα μόνο ( 17:15 – 17:45 ) ενώ κανονικά ήταν από τις 16:15 – 17:45. Οι διευθύνων του Ultra αποφάσισαν να δώσουν τον υπολειπόμενο χρόνο στους Knife Party.

Μετα από όλα αυτά που συνέβησαν ο Ολλανδός ανέβασε ένα προσωπικό του video στο Facebook για τους fans του που τον ρωτούσαν γιατί έπαιξε τόσο λίγο. Έτσι λοιπόν ο ίδιος αναφέρθηκε σε όλο το γεγονός και πως πλέον δεν θα ξαναβρεθεί σε κάνενα Ultra Festival γιατί πάνω από όλα είναι η μουσική και η αγάπη προς τους fans. Δειτε παρακάτω το μήνυμα του Don Diablo και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

Like Us:https://m.facebook.com/dancetoday.gr/

https://www.facebook.com/OfficialDonDiablo/videos/10158827856535298/

Comments

You may also like...