Οι Skrillex & Boys Noize επέστρεψαν ως Dog Blood μετά από 6 χρόνια

Skrillex και Boys Noize επέστρεψαν ξανά μαζί και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP μετά από 6 χρόνια !

Μετά τις εμφανίσεις τους ως Dog Blood και την επιστροφή τους στα shows ήρθε η στιγμή για νέα μουσική, και τι καλύτερο από ένα EP με 4 original tracks. Το EP ονομάζεται “Turn Of The Lights” και είναι καλύτερο από ότι θα μπορούσαμε να περιμένουμε.

Το πρώτο track του EP είναι το “Break Law”. Ένα bass trap acid single με πολύ ωραία drops. Το κάθε track είναι διαφορετικό από το άλλο και κατι ξεχωριστό, αυτό είναι που το καθιστά και ένα φανταστικό EP.

Το δεύτερο Single είναι το “4 Mind” και είναι σε συνεργασία με τους Josh Pan και X&G. Άλλο ένα πολύ ενδιαφέρον single. Το τρίτο track είναι το “Kokoe” με τον άγνωστο Otira και είναι ένα tribal Bass House .  Αρκετοί το χαρακτηρίζουν και ως το καλύτερο track του EP. Το τελευταίο τραγούδι είναι το “Turn Of The Lights” δειχνοντας ποσό μας έχουν λείψει οι Dog Blood και η μουσική τους.

Οι Dog Blood θα εμφανιστούν αυτή την εβδομαδα στο Ultra Korea και σίγουρα έχουμε να περιμένουμε πολλά στο μέλλον από τους Skrillex και Boys Noize. Μέχρι τότε μπορείτε να ακούσετε το “Turn Off The Lights” EP παρακάτω. Το πρώτο τους EP μετά από 6 χρόνια. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...