Η ψηφοφορία για τα Top 100 Clubs του κόσμου ξεκίνησε

To περιοδικό DJ Mag ξεκίνησε την ψηφοφορία για την ανάδειξη του καλύτερου Club του κόσμου για το 2018 και η στιγμή για το Cavo Paradiso και το Far Out Beach Club έφτασε.

Κάθε χρόνο το DJ Mag εκτός από την λίστα με τους Top 100 DJs δημοσιεύει και την λίστα με τα Top 100 καλύτερα Clubs του κόσμου. Την περασμένη χρονιά στην πρώτη θέση βρέθηκε για άλλη μία χρονιά το Club Space στην Ίμπιζα που τώρα πια ονομάζεται Hi Ibiza. Στην δεύτερη θέση το Fabric στο Λονδίνο και στην τρίτη θέση το Green Valley στην Βραζιλία.

Space Ibiza Fabric Green Valley

Το Cavo Paradiso που βρίσκεται στην Μύκονο βρέθηκε στην θέση 37#. Το 2011 είχε φτάσει στην θέση νούμερο 10# κάτι που είχες ως αποτέλεσμα να μαγνητίσει τα βλέμματα όλου του κόσμου. To Cavo Paradiso βρίσκεται μέσα στην σχετική λίστα από το 2007. Το 2018 προμηνύει πως θα βρίσκεται σε υψηλότερη θέση μετά από ένα πολύ επιτυχημένο καλοκαίρι και ένα πλούσιο Line Up.

Το Far Out Beach Club που βρίσκεται στην Ίο έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να τραβήξει το ενδιαφέρον των Clubbers και οι DJs να το χαρακτηρίζουν ως ένα από τα πιο δυνατά clubs του κόσμου. Το 2018 μάλλον θα είναι η χρονιά που θα κάνει την εμφάνιση του και επίσημα στην σχετική λίστα.

Στο παρακάτω Link μπορείτε να μπείτε και να ψηφίσετε για τα Top100 Clubs για το 2018.Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Ψηφοφορία:https://top100clubsvote.djmag.com/

Comments

You may also like...