Ο Dirty South κυκλοφορεί νέο κομμάτι σε συνεργασία με το Spotify

Το πρώτο release του Dirty South για το 2020 είναι γεγονός, αφού σε συνεργασία με το Spotify παρουσίασε το νέο του single με τίτλο ‘Kiss From God’.


Την προηγούμενη χρονιά μας “άφησε” με το single ‘All I Need’ και τώρα επιστρέφει με μία νέα εκπληκτική παραγωγή που κυκλοφορεί στα πλαίσια των mint Singles του Spotify. Το ‘Kiss From God’ είναι ένα progressive house κομμάτι στο οποίο αναγνωρίζει κανείς αρκετά χαρακτηριστικά του Dirty South. Το μελαγχολικό ύφος του κομματιού διαμορφώνεται από τις μελωδίες ακουστικής κιθάρας, των synth riffs αλλά και των φωνητικών, ενώ το δυνατό σημείο του είναι το long synth stab στα drops όπου συνηθίζει να περιλαμβάνει συχνά στις παραγωγές του ο Σέρβος – Αυστραλός παραγωγός. Μετά την κυκλοφορία του single, ο Dirty South ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Instagram ένα μικρό behind the scenes βίντεο όπου δείχνει πως δημιούργησε κάποιους από τους ήχους που διακρίνουμε στο κομμάτι.

https://www.instagram.com/tv/CCUVeUkARVJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Το Spotify ξεκίνησε πρόσφατα να κυκλοφορεί exclusive singles για μία από τις δημοφιλέστερες playlist της πλατφόρμας, τη ‘mint’. Το ‘Kiss From God’ είναι το δεύτερο single που κυκλοφορεί, ενώ το πρώτο ήταν η συνεργασία του R3hab με τον Gattüso για το κομμάτι ‘Creep’. Αν κρίνουμε από τα posts στο Instagram, ο Dirty South ετοιμάζει ήδη νέες παραγωγές που ίσως ακολουθήσουν μουσικά το ‘Kiss From God’ σε ότι αφορά το ύφος τους. Μπορείτε να ακούσετε το νέο single του Dirty South με τίτλο ‘Kiss From God’ παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...