Νέα συνεργασία Diplo και Paul Woolford για το ‘Looking For Me’

Μετά το remix των Carnage και Sonny Fodera για το ‘Chicago Freestyle’, η Selected στο Youtube συνεχίζει τις πρεμιέρες και αυτή τη φορά πρωταγωνιστές έχουμε τους Diplo και Paul Woolford με το νέο τους single ‘Looking For Me’.

Είναι ωραίο να βλέπουμε δύο μεγάλους παραγωγούς όπως τον Diplo, ο οποίος το τελευταίο καιρό έχει εστιάσει αρκετά στην classic house μουσική, αλλά και τον Paul Woolford που βρίσκεται στο χώρο της παραγωγής σχεδόν 20 χρόνια, να συνεργάζονται και να δημιουργούν παραγωγές όπως το ‘Looking For Me’. Κατά βάση θεωρείται deep house κομμάτι με nu disco elements και αυτό που το αναδεικνύει είναι η απλότητά του. Από την αρχή το κομμάτι δημιουργεί ένα emotional vibe που το διατηρεί μέχρι το τέλος και σε αυτό βοηθούν οι pad ήχοι και τα vocals της Kareen Lamox. Άλλα στοιχεία που διακρίνουμε είναι η μελωδία πιάνου που αποτελεί χαρακτηριστικό μέρος στα κομμάτια του Paul Woolford αλλά και τα disco πλήκτρα που “δίνουν” τη nu disco αύρα στο κομμάτι.

Πριν από 5 μήνες περίπου, σε ένα μεγάλο Higher Ground party στο Los Angeles με καλεσμένους τον Sonny Fodera και Dom Dolla είχε παρουσιάσει για πρώτη φορά το κομμάτι ο Diplo και από τότε έχει δεχθεί μεγάλη υποστήριξη από ονόματα όπως Oliver Heldens, CID, Annie Mac, Pete Tong, KREAM, Scott Mills κ.ά. Μέτα από μια σειρά από remixes, το ‘Looking For Me’ είναι το πρώτο original του Paul Woolford για φέτος, ενώ για τον Diplo αποτελεί άλλη μία house κυκλοφορία μετά το μικρό διάλειμμα που έκανε με το country album ‘Diplo Presents Thomas Wesley Chapter 1: Snake Oil’. Το ‘Looking For Me’ από τους Diplo, Paul Woolford και Kareen Lamox κυκλοφορεί από την Higher Ground και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...