Οι Dimitri Vegas & Like Mike μαζί με τον Hardwell!

Οι προηγούμενοι  νούμερο 1 DJs Dimitri Vegas & Like Mike βρέθηκαν σε γεύμα μαζί με τον προκάτοχο τους Hardwell. Αυτό είναι κατι που πραγματικά δεν περίμεναμε να δούμε μάλλον ποτε λόγω των δηλώσεων που είχε κάνει ο Hardwell στο παρελθόν για τους ίδιους όσον αφορά το DJ Mag και πως κατάφεραν να κερδίσουν την πρώτη θέση. Αυτή την φωτογραφία ανέβασε ο Like Mike προσθέτοντας  “Δείπνο μαζί με φίλους “!

Το 2015 όταν και οι δυο Βέλγοι ανακηρύχθηκαν ως νούμερο 1 DJs υπήρξαν πολλές αντιδράσεις και ειδικότερα από τον Hardwell. Για να σαν θυμίσουμε, οι Dimitri Vegas & Like Mike είναι μέτοχοι στο μεγάλο Festival Tomorrowland. Εκείνη την χρόνια όσοι βρέθηκαν στο festival υπήρχαν άνθρωποι που δώριζαν iPads με ανταλλαγή την ψήφο τους προς τους δυο DJs. Επίσης είναι επίσημα γνωστό πως ο Maarten Vortek ήταν ο κρυφός τους παραγωγός. Όλα αυτά έκαναν τον Hardwell την πρώτη χρόνια να πει στο twitter “ας βγάλουν έξω τα iPads για να δημιουργήσουν νότες”. Κατευθείαν το tweet κατέβηκε. Ακόμη είχε προσθέσει πως DJs που παρακαλανε να κερδίσουν ψήφους με iPads στους δρόμους.

 

Αυτή η αντίδραση του Hardwell είχε ως αποτέλεσμα να μην τον καλέσουν δυο χρονιές στην Tomorrowland. Όπως και αυτή την χρόνια δεν βρίσκεται στο Line Up. Μετά όμως από αυτή την φωτογράφια ίσως τελικά να δούμε μια απρόσμενη εμφάνιση του Ολλανδού. Μεινετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Like Us:https://m.facebook.com/dancetoday.gr/

 

Comments

You may also like...