Το ‘Music Please’ του Detlef είναι το φετινό club hit

Ο Έλληνας DJ / Producer Αλέξανδρος Γεωργιαδης aka Detlef κυκλοφόρησε το νέο του EP στην Repopulate Mars και περιέχει 2 original singles.

Το πρώτο ονομάζεται ‘Music Please’ και η ανταπόκριση του κοινού και των fans αλλά και των πολύ γνωστών DJs όπως Carl Cox, CamelPhat , Matthias Tazman, Solardo στο νέο track του Detlef είναι εντυπωσιακή. Ήδη βρίσκεται στο θέση 11# του Beatport στο overall chart και αναμένεται να φτάσει και στην θέση 1#. Αναμφίβολα θα ειναι ένα από τα τραγούδια που θα παιχτούν παρά πολύ το φετινό χειμώνα.

I've been receiving so many messages about this tune the last few months! Finally, I'm excited to be able to announce my…

Gepostet von Detlef am Sonntag, 4. August 2019

Το ‘Music Please’ είναι ένα track που μόλις το ακούς καταλαβαίνεις πως είναι κοντά στο style του Detlef .Tech House vibes με ωραίο groove beat και drops. Το catchy vocal του ‘Music Please’ πριν το drop προσθέτει άλλο ένα όμορφο χαρακτηριστικό στοιχείο στο track. Το δεύτερο Single του ΕP είναι το ‘Abnormal’.

Είναι και αυτό ένα Tech House κομμάτι. Όπως και το ‘Music Please’ δεν έχει πολλά vocals. Το ‘Abnormal’ δεν είναι τόσο Club House αλλά πιο electronica.

Μπορείτε να ακούσετε το ‘Music Please’ EP του Detlef που κύκλοφορησε από την Repopulate Mars και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...