Ο Detlef κυκλοφόρησε νέο EP μαζί με Lee Foss & Anabel Englund

Μετά το remix του ‘Suga’ για την Toolroom Records, o Detlef συνεχίζει αυτή τη φορά με την κυκλοφορία ενός νέου EP μαζί με τον Lee Foss και την Anabel Englund και ονομάζεται ‘Thunder & Lightning’.


Όπως και ο τίτλος του 2-track EP έτσι και του πρώτου κομματιού είναι ‘Thunder & Lightning’, ένα tech house κομμάτι που αποτελείται από driving και μελωδικό bassline, mysterious fx ήχους, choir προσθήκες και τα φωνητικά την Anabel Englund. Το δεύτερο επίσης tech house κομμάτι ονομάζεται ‘I Have Synthed’ και δημιουργεί διαφορετική ατμόσφαιρα από το προηγούμενο. Deep bassline, tricky fx ήχους, steady tech drumset και τα φωνητικά της Anabel Englund, που αυτή τη φορά είναι περισσότερο dark, αποτελούν τα συστατικά του.


Το ‘Thunder & Lightning’ έχει φτάσει μέχρι στιγμής στο Tech House chart του Beatport στη θέση 10 και στο Main chart στη θέση 48, ενώ το ‘I Have Synthed’ στο Tech House chart στην θέση 23. Το EP έχει ήδη ανοδική πορεία και έχει “μαζέψει” supports από Gorgon City, Danny Howard, Pete Tong, Diplo, John Summit, Tough Love, The Aston Shuffle κ.α. Ο Detlef συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Lee Foss και την Anabel Englund, όμως γνωρίζονται αρκετό καιρό αφού, ο Έλληνας παραγωγός έχει κυκλοφορήσει μουσική του στο label του Lee Foss, την Repopulate Mars.


Το ‘Thunder & Lightning EP’ από τους Detlef, Lee Foss και Anabel Englund κυκλοφορεί από την δισκογραφική των Jamie Jones και Lee Foss, την Hot Creations. Μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/ 

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...