Το καινούργιο τραγούδι του Detlef είναι το νέο track στο set σου

Tο 2017 σίγουρα θα είναι μία από τις χρονιές που δύσκολα θα ξεχάσει ο Detlef αφού δημιούργησε ένα από τα μεγαλύτερα Hits. Το ”Swagon” βρέθηκε σε πολύ υψηλές θέσεις στις παγκόσμιες μουσικές πλατφόρμες αλλά και κατακτώντας την θέση νούμερο 1# στο Beatport σε όλες τις κατηγορίες. Το 2018 έρχεται με άλλο ένα Club Hit, το ”Deep Dip” μαζί με την Dajae. 

Το 2018 έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά για τον Έλληνα μουσικό με αρκετά Gigs ανά τον κόσμο. Ήδη το όνομα του έχει ανακοινωθεί σε δύο από τα μεγαλύτερα dance festivals του κόσμου όπως το EDC ( Electric Daisy Carnival ) στο Λας Βέγκας και το Creamfields της Αγγλίας. Ακόμη ανακοίνωσε το World Tour μαζί με τον Latmun σαν Back2Back. Το ”Deep Dip” που είναι σε συνεργασία με την Dajae είναι το πρώτο νέο τραγούδι του Detlef για την νέα χρονιά προμηνύοντας πως θα δούμε αρκετά από τον ίδιο το επόμενο διάστημα.

https://www.facebook.com/detlefmusic/videos/1889731587713685/

Το ”Deep Dip” είναι ένα rework από το κλασσικό track των Funky Green Dogs που ονομάζεται ”Fired Up”. Τα φωνητικά είναι από το συγκεκριμένο τραγούδι. Ο Detlef με την Dajae δημιούργησαν κάτι πιο κοντά στο δικό τους μουσικό ύφος. Πιο House και ίσως πιο Funky από το ”Fired Up”. Πιο χορευτικό και με περισσότερο Groove. Το ”Deep Dip” θα κυκλοφορήσει σε όλα τα μουσικά stores την Παρασκευή από την Relief του Green Velvet αλλά έχει ήδη ξεκινήσει το Pre-Order.

Μπορείτε να ακούσετε και να αγοράσετε το ”Deep Dip” των Detlef και Dajae παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr

Αγορά:http://bit.ly/DeepDip 

Comments

You may also like...