Η Nicole Moudaber πηγαίνει τους Depeche Mode στην Techno

Ναι είναι αλήθεια, οι Depeche Mode γίνονται για λίγο Techno artists με το remix της Nicole Moudaber στο ”Cover Me”. H θρυλική Βρετανική μπάντα συνεργάστηκε με διάφορους DJs / Producers όπως με τους Dixon, Ben Pearce και άλλους  για να κυκλοφορήσει ένα dance EP από remixes.

Η βασίλισσα της Techno Nicole Moudaber δήλωσε για αυτή την συνεργασία: ” Πριν από μερικά χρόνια, καθόμουν με τον Martin Gore στο Λονδίνο και στην εξοχική του κατοικία στην Αγγλία. Ποτέ δεν σκέφτηκα τότε πως θα δούλευα με τους Depeche Mode μια μέρα. Οι Depeche Mode ήταν ένα τόσο μεγάλο κομμάτι της ζωής μου που μεγάλωσε – είμαι μία μεγάλη fan και είναι μια τεράστια τιμή να δουλέψω για ένα remix για αυτούς. Το να είσαι σε θέση να δουλεύεις με τα φωνητικά του Dave Gahan στο studio και να τα φτιάχνω σε υπνωτική techno ήταν πραγματικά ξεχωριστό για μένα και έχω βιώσει κάποιες πραγματικά μαγικές στιγμές παίζοντας το remix σε clubs σε όλο τον κόσμο”.

Το remix της “Cover Me” είναι βαθύ, σκοτεινό, αισθησιακό και μυστήριο. Ένα Techno Underground remix έτοιμο για τα sets σας. To ”Cover Me” remixes EP είναι διαθέσιμο για αγορά σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες και κυκλοφόρησε από την Columbia Records. Μπορείτε να ακούστε παρακάτω το remix της Nicole Moudaber και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

 

Comments

You may also like...