Ο Deniz Koyu κυκλοφόρησε το νέο ‘Tung !’ μαζί με τους Magnificence

Ο Deniz Koyu συνεργάστηκε με τους Magnificence και μας παρουσιάζουν το καινούριο τους κομμάτι ‘Feel It’, το οποίο κυκλοφόρησε στη δισκογραφική του Tiesto, τη Musical Freedom.

Σίγουρα, πολλοί από εμάς γνωρίζουμε το Deniz Koyu από το club hit ‘Tung’, το οποίο ήταν και ακόμα είναι μια αξιοπρεπές επιλογή πολλών μεγάλων καλλιτεχνών σε DJ sets, αφού κεντρίζει το ενδιαφέρον του ακροατή και τον παροτρύνει να ακολουθεί το ρυθμό. Αναμενόμενο ήταν επίσης και τα αμέτρητα mashup με διαφορετικά είδη μουσικής ανεξαρτήτως υπηκοότητας. O Deniz Koyu ειδικεύεται στη progressive house, έχοντας στο βιογραφικό του κομμάτια σε μεγάλα labels, όπως τα ‘Ruby’ και ‘To The Sun’ να βρίσκονται σε θέσεις των top charts.

Το ανερχόμενο duo Magnificence συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία, προσπαθώντας ολοένα και περισσότερο να καλλιεργήσουν τον unique ήχο που έχουν δημιουργήσει στη μουσική σκηνή. Εκτός από δισκογραφικές, tours και μεγάλα ονόματα παραγωγών, έχουν καταφέρει να προσεγγίσουν και εταιρείες αυτοκινήτων μιας και ένα από τα tracks τους το ‘Unboring The Future’, σε συνεργασία με το Shapov, αποτελούσε το soundtrack για διαφήμιση αυτοκινήτου της Peugeot.

Πριν λίγο καιρό οι καλλιτέχνες μας προϊδέασαν με ανάρτηση φωτογραφίας στα social media, να βρίσκονται μαζί στο studio του Deniz, αφήνοντας μας αρκετά έκπληκτους. Σε πολλούς θα δημιουργήθηκε η απορία για το ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα και φρόντισαν να μας δώσουν την απάντηση τους με το ‘Feel It’. Ή μήπως να λέγαμε το ‘Tung 2.0’; Ακούγοντας το κομμάτι παρατηρούμε ότι η μελωδία του lead δεν διαφέρει καθόλου από αυτή του ‘ Tung’ πέρα από την έλλειψη μερικών νότων. Το bassline δίνει τους groove ρυθμούς με συνδυασμό διάφορων stabs και drum elements να εμπλουτίζουν το track. Επίσης δεν έλειψε το vocal, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τη progressive house μιας και δίνει το vibe που σε ταξιδεύει.

Μπορείτε να ακούσετε το ‘Feel It’ των Deniz Koyu  και Magnificence που κυκλοφόρησε στη δισκογραφική Musical Freedom παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...