Ο Έλληνας παραγωγός Deagon κάνει ντεμπούτο στη Revealed

Ο Πολύδωρος Φρουζάκης ο όποιος “βρίσκεται” πίσω από το alias Deagon, κάνει το ντεμπούτο του στην δισκογραφική του Hardwell, Revealed Recordings με το νέο του single ‘Forever Young’.


Ο ήχος του ‘Forever Young’ “γυρνάει” τον ακροατή στο golden era της progressive house. Ευφορικά drops με bright μελωδίες, cinematic drums και δυναμικό bassline δένουν άψογα με τα φωνητικά του Alex Jones. Είναι αρκετά αισιόδοξο το γεγονός ότι νέοι παραγωγοί συνεχίζουν να δημιουργούν progressive house παραγωγές και πόσο μάλλον να προέρχεται από εγχώρια ονόματα και να γνωρίζουν και μεγάλη επιτυχία.


Πρώτος το υποστήριξε ο ίδιος ο Hardwell στο podcast του ‘Hardwell On AIr’, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν supports από Dash Berlin, Yves V, Maurice West κ.ά. To ‘Forever Young’ αποτελεί το δεύτερο single για τον Deagon, μετά τη συνεργασία του με τον Hit The Bass για το progressive trance κομμάτι ‘Paradise’. Ακούστε το ‘Forever Young’ του Deagon μαζί με τον Alex Jones παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...