Ακούστε το νέο radio-hit ‘BED’ των David Guetta, Joel Corry & RAYE

O David Guetta παρουσίασε τη νέα του συνεργασία με τον Joel Corry και την RAYE με τίτλο ‘BED’. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Γάλλος συνεργάζεται με τον Joel Corry τον δημιουργό της τεράστιας περσινής επιτυχίας ‘Head & Heart’. Όσο για την RAYE πλέον έχει αποδειχθεί πως είναι η αγαπημένη του τραγουδίστρια αυτή την στιγμή.

Μετά το 4ο United At Home του David Guetta στο Dubai και το Burj al arab tower και τα πολύ θετικά σχόλια για το set του ο Γάλλος επιστρέφει στις radio pop κυκλοφορίες όπως έκανε με το ‘Let’s Love’ με την Sia. Το ‘BED’ δεν θυμίζει σε τίποτα τα δυνατά big electro sounds των Future Rave αφού είναι ένα κομμάτι mainstream με pop vocals και bassline.

Ο Joel Corry δείχνει πως μόνο τυχαία δεν ήταν η επιτυχία του το 2020 αφού ξεκινάει και τη νέα χρονιά με μία πολύ μεγάλη συνεργασία. Η RAYE από την άλλη δείχνει πως είναι η στιγμή της. Μετά το πολύ ωραίο της single ‘Regardless’ έρχεται μία ακόμη όμορφη συνεργασία με τον David Guetta και υπάρχουν αρκετές ακόμη αλλά με τους Future Rave. Η Βρετανό-Ελβετίδα με την χαρακτηριστική φωνή συνεχώς ανεβαίνει με τα τραγούδια της με το κοινό να την αγκαλιάζει ακόμη περισσότερο δείχνοντας πως το μέλλον της ανήκει.

Μπορείτε να ακούσετε το ‘BED’ των David Guetta , Joel Corry & RAYE παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

 

Comments

You may also like...