Ο David Guetta είναι ο Jack Back και είναι ‘Superstar DJ’

O Jack Back, το δεύτερο καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του γνωστού David Guetta κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο καινούριο του κομμάτι ‘Superstar DJ’ !

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Jack Back προσφέρει στο κοινό του ένα throwback από όταν ξεκίνησε τη καριέρα του ως παραγωγός, όπου έκανε τις πρώτες του συνεργασίες και είχε τα πρώτα του μουσικά ακούσματα. To ‘Superstar DJ’ είναι ένα rework του διαχρονικού classic hit ‘Hey Boy Hey Girl’ των Chemical Brothers, το οποίο αποτελούσε νούμερο ένα επιλογή των DJ sets στην εποχή των 00’s.

Λίγες ημέρες έχουν περάσει και το ‘Superstar DJ’ έχει φτάσει στην 8η θέση στα Top 10 Dance Charts του Beatport και με τον ίδιο να σχολιάζει πώς είναι μεγάλη του τιμή να κάνει rework σε ένα absolute classic track. Αυτό είναι το δεύτερο release για τον Jack Back για το 2020 αφού η πρώτη του κυκλοφορία ήταν στην Toolroom Records μαζί με τον Tom Staar και το ‘Body Beat’.

Ο David Guetta το τελευταίο χρόνο έχει εντυπωσιάσει με την μουσική κατεύθυνση που έχει ακολουθήσει και σε αυτό έχει βοηθήσει αρκετά και ο DJ / Producer MORTEN, όπου έχουν φέρει μαζί αυτόν τον rave ήχο. Αν έχετε ακούσει τα τελευταία releases του David Guetta με τον MORTEN πιθανόν να παρατηρείτε πολλές ομοιότητες σε σύγκριση με το ‘Superstar DJ’ στους διάφορους ήχους και τη δομή. Στην εισαγωγή τοποθετεί ένα μέρος αυτούσιο από το original track και στη συνέχεια συνδυάζει το χαρακτηριστικό του synth loop με διάφορα plucks και bassline να δίνουν το groove. Αξιοσημείωτο είναι στην αρχή του drop που χρησιμοποιείται ένα lead(ήχος) που είναι σχεδόν ίδιος με αυτόν που χρησιμοποιούν οι Hard Rock Sofa στα drops τους.

Μπορείτε να ακούσετε το ‘Superstar DJ’ του Jack Back που κυκλοφόρησε στη δισκογραφική Positiva παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...