Ο David Guetta κυκλοφόρησε το νέο του Album ”7” και περιέχει 27 tracks

Ο David Guetta κυκλοφόρησε το έβδομο του Album με τίτλο ”7” . Το Album είναι διπλό αφού περιέχει tracks και ως David Guetta αλλά και ως Jack Back. Το νέο του underground House Project.

Tα πρώτα 15 tracks είναι ως David Guetta και είναι περισσότερο Pop, mainstream εκτός από το ”Drive” που είναι μαζί με τον Black Coffee. Το πρώτο μέρος όπως αναφέραμε είναι πιο commercial αφού συνεργάστηκε με τους Martin Garrix, Justin Bieber, Nicki Minaj, Willy William, J Balvin και Steve Aoki. Ο Γάλλος Superstar συνεργάστηκε με την Sia για δύο τραγούδια.  Το πρώτο είναι το γνωστό του Hit ”Flames” και το δεύτερο είναι το τελευταίο τραγούδι του πρώτου μέρους το ”Light Headed”.

Το δεύτερο μέρος είναι που ξεκινάει ο Jack Back και είναι γεμάτο με House, groove και ενέργεια. Όλα τα tracks είναι solo σε αντίθεση με το πρώτο μέρος που συνεργάστηκε με αρκετούς καλλιτέχνες. Σε αυτό το μέρος θα ακούσετε το ”Pelican” ένα τραγούδι που είχε παίξει ο David Guetta πριν από 3 χρόνια στην Tomorrowland και είχε ξαφνιάσει τους fans αφού ήταν κάτι πολύ διαφορετικό από το μουσικό ύφος του Γάλλου. Τελικά ήταν το πρώτο τραγούδι του ως Jack Back. Θα ακούσετε επίσης και το “Overtone” που είναι η πρώτη του επίσημη κυκλοφορία του David Guetta ως Jack Back και έχει λάβει πολύ θετικά σχόλια. Το δεύτερο μέρος κλείνει με ένα remix του Jack Back στο κλασσικό original του David Guetta ”Just A Little More Love”.

Μπορείτε να ακούσετε παρακάτω το νέο Album του David Guetta με τίτλο ”7” και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...