Οι Axwell Λ Ingrosso κυκλοφόρησαν το Remix EP του ”Dancing Alone”

Αναμφίβολα ένα από τα tracks του καλοκαιριού ήταν το ”Dancing Alone” των Axwell /\ Ingrosso. Ένας μαγευτικός συνδυασμός της trance,house και progressive house. Οι δύο Σουηδοί κυκλοφόρησαν το Remix EP και περιέχει 3 πολύ ενδιαφέροντα remixes.

Το πιο γνωστό Remix από το EP είναι των Brohug αφού οι Axwell /\ Ingrosso το έπαιζαν σε όλα τα shows του μαζί με το original κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Είναι ένα bass house και συνοδεύεται από μια όμορφη μελωδία. Το δεύτερο Remix έρχεται από τους CYA και είναι κάτι που δεν περιμέναμε να δούμε. Οι CYA που τους γνωρίσαμε μέσω της Size Records και το ”Mistakes” δημιούργησαν ένα Remix αρκετά κοντά στο δικό τους μουσικό ύφος που είναι πιο progressive. Το τελευταίο Remix είναι από τους άγνωστους minds&machines που έχουν μόλις 13 followers στο Soundcloud οπότε δεν θα είναι παράξενο να μην έχετε ακούσει κάτι από τους ίδιους. Το Remix των minds&machines είναι πιο Deep House / House.

Μπορείτε να ακούσετε όλο το Remix EP του ”Dancing Alone” των Axwell /\ Ingrosso παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...