Επιστρέφουν οι Daft Punk το 2020 ;

Από χθες το βράδυ έχει διαρρεύσει η είδηση πως οι Daft Punk θα επιστρέψουν το 2020 με νέα μουσική !

Σύμφωνα με το Has It Leaked οι Γάλλοι Guy-Manuel de Homem-Christo και Thomas Bangalter θα κυκλοφορήσουν νέα μουσική το επόμενο έτος. Αυτή η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν που να βρίσκεται κοντά στους Daft Punk ούτε φυσικά και από τους ίδιους. Να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο site έχει ένα πολύ καλό ρεκόρ σχετικά με τέτοιες προβλέψεις αφού στο παρελθόν είχαν αναφέρει την επιστροφή του Eminem, Taylor Swift και των Gorillaz. Όπου τελικά και έγινε.

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/videos/474559616469125/

To Ηas It Leaked επίσης αναφέρει πως δεν ξέρει ακριβώς τι θα κυκλοφορήσουν το 2020 αν θα είναι ένα νέο Album ή καινούργια singles. Να θυμίσουμε πως το τελευταίο album των Daft Punk ήταν το ‘Random Access Memories’ και κυκλοφόρησε το 2013. Οι Daft Punk για πολλούς θεωρούνται οι μεγαλύτερες καλλιτέχνες που έχουν περάσει στην ιστορία της ηλεκτρονικής μουσικής. Έχουν κερδίσει 6 grammys συνολικά και τα 5 από αυτά το 2014 με το ‘Random Access Memories’. To 2016 βρέθηκαν στην κορυφή του Billboard Hot 100 με το ‘Starboy’ που ήταν συνεργασία με τον The Weeknd και αυτή την στιγμή μετράει πάνω από 1,6 δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Δείτε παρακάτω τα tweets του Has It Leaked και ξεκινήστε να προετοιμάζεστε για την επιστροφή των Daft Punk. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday.greece

 

Comments

You may also like...